Mihai Viteazul Online

Mihai Viteazul Online Subtitrat

Mihai Viteazul online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Actiune si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Mihai Viteazul film online hd: este un film istoric romanesc care a fost regizat de catre Sergiu Nicolaescu. Filmul este o reprezentare a vietii lui Mihai Viteazu, conducatorul valah, a carui vointa a fost sa uneasca cele trei principate romanesti (Valahia, Moldova si Transilvania) intr-o singura tara. Filmul a fost lansat in anul 1970 in Romania, si in intreaga lume de catre Columbia Pictures sub numele: The Last Crusade.

Mihai Viteazul online hd este considerat a fi cel mai bun film romanesc din toate timpurile.

O frescă epică reprezentând domnia (1593-1601) lui Mihai Patrascu (mai bine cunoscut sub numele de “Mihai Viteazul” / “Mihai Viteazul”), celebrul domn care a unit cele trei provincii: Ţara Românească Transalpina, Transilvania şi Moldova, într-o singura ţara numita România, la sfârşitul secolului 16 (1599-1601) împotriva opoziţiei imperiilor otoman si a celui austriac. Acest film are scene de bătălie la scară mare – amestecanf cu intrigi politice cu tradari criminale, şi drame de familie.

Related Posts

Mihai Viteazul Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Mihai Viteazul online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. robert raducan says:

    frumos si adevarat

Nume: 

Email: