Minority Report Online

Minority Report Online Subtitrat

Minority Report online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Mister, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Minority Report online subtitrat in romana: In anul 2054 crimele sunt practic eliminate din Washington D.C. multumita unei elite, numita “Precrime”. Acestia folosesc trei oameni modificati genetic numiti “Pre-Cogi”, cu puteri speciale de a vedea in viitor, si de a prezice crime inainte ca acestea sa se intample. John Anderton conduce aceasta unitate si crede ca sistemul este unul foarte sigur. Dar intr-o zi Pre-Cogii prezic ca Anderton va comite o crima in urmatoarele 36 de ore. Mai rau este insa ca Anderton nu stie inca cine este victima. El se decide sa ajunga la nucleul acestui mister iar scaparea sa ar fi femeia Pre-Cog Agatha care ar putea spune o poveste diferita cu care Anderton si-ar putea justifica nevinovatia.

Filmul Minority Report online subtitrat in romana este un science fiction de mister

Anderton suferă o înlocuire de ochi periculoasă, pentru a evita detectarea de către sistemul de recunoaștere optică a orașului. El calatoreste inapoi la PreCrime, și o răpește Agatha, iar apoi închide sistemul. Anderton o ia pe Agatha la un mall, și un hacker, care extrage viziunea atât a Agathei despre uciderea lui Crow, fără diferențe de la ceilalti două precogs, astfel încât nu a existat nici un raport minoritar, precum și o alta viziune despre uciderea unei femei pe nume Anne Lively, care Agatha, de asemenea, a aratat-o lui Anderton cu o zi înainte ca el sa fie incriminat. Mai departe in Minority Report, Anderton și Agatha se duc apoi la apartamentul unde Crow urmeaza sa fie ucis. În interior, Anderton găsește sute de poze de copii, dintre care unul este de fiul său, și concluzionează că Crow este responsabil pentru dispariția lui Sean.

Atunci când sosește Crow, Anderton îl deține sub amenințare cu arma, dar în cele din urmă decide să-si controleze furia, și il aresteaza. Crow admite că el a fost angajat să planteze aceste fotografii și apoi să fie ucis, si ca familia sa ar fi fost plătita cu generozitate. Deoarece Anderton refuză să-l omoare, Crow apucă mâna ofițerului din Minority Report online subtitrat și-l face sa apese pe tragaci. Pe termen, Anderton și Agatha apropie de fosta lui soție Lara pentru refugiu. Anderton învață de la Lively ca a fost mama lui Agatha fostul dependent de droguri, o dată înainte de un obiectiv de o tentativă de omor a eșuat, după ce a solicitat sa o vada pe fiica ei înainte sa moara. Anderton își dă seama in urma acestui report de minoritate că cunoștințele sale cu privire la cazul Lively este motivul pentru care el este acum tinta.

Între timp, Witwer evaluează “crimă” lui Crow și se îndoiește că Anderton l-ar fi ucis cu sânge rece. El vine să recunoască faptul că imaginile de arhivă cu uciderea Lively arata ceea ce pare a fi un ecou în viitor, de către una dintre viziuni, de obicei aruncate prin PreCrime, si își dă seama ca este o crimă diferita, caci apa din apropiere este clipocit într-o direcție diferită de viziunea originală din Minority Report online gratis cu subtitrare in romana. El bănuiește cineva s-a folosit de sistem pentru a alerta o tentativă de omor în primul rând, ca mai apoi sa recreeze si sa duca la cap crima.

Related Posts

Minority Report Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Minority Report online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. ilie marius says:

    nota 11

  2. florina says:

    frumos film

Nume: 

Email: