Mission Impossible 3 Online

Mission Impossible 3 Online Subtitrat

Mission Impossible 3 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Mission Impossible 3 online subtitrat in romana il are pe super spionul Ethan Hunt ce s-a retras din activitatea de pe teren pentru a antrena noi agenti IMF. Acesta este chemat inpoi in centrul actiunii pentru a-l confrunta pe cel mai dur dusman al sau – Owen Davian, un dealer de arme si de informatii care nu are nici o urma de constiinta si nici remuscari. Hunt isi aduna echipa: prietenul sau vechi Luther Strickell, expert in transporturi, si Zhen. Acestia trebuie sa o salveze pe o fata pe care a instruit-o Hung – Lindsey care a fost rapita in timp ce era intr-o misiune de supraveghere a lui Davian.

Filmul Mission Impossible III online subtitrat in romana este un film de actiune cu Tom Cruise

Cu asistenţă din partea Benji Dunn, un tehnician de laborator FMI, informaţiile recuperate de la un laptop în misiunea Berlin permite Ethan du-te după el însuşi Davian, direcţionarea-l la o reuniune în Vatican, în cazul în care o operaţiune profitabilă care implică un obiect misterios, nume de cod “Rabbit’s Foot”, are loc aparent. Nici unul dintre superiorii lui Ethan, directorii Brassel sau Musgrave, au autorizat misiunea. Înainte de a pleca, Ethan o reasigura pe Julia de relaţiei lor, şi prompt căsătoreşte cu ea la spital intr-o ceremonie mică. Echipa apoi ajunge în Roma şi seturi în afara planului lor elaborat pentru a răpi Davian. Deşi are succes, Davian din filmul gratis Mission Impossible 3 subtitrat in romana rămâne convins că el va fi capabil să se răzbune pe răpitorii săi, ameninţând să ucidă Julia, şi reuşeşte să afle numele lui Ethan fiind în acelaşi timp ameninţat cu expulzarea corporală din avion.

În timp ce transporta peste Davian Chesapeake Bay Bridge-tunel într-un convoi, mâini Luther Ethan un laptop şi joacă un mesaj video de la microdot decodat: Lindsey crede că directorul Brassel este o aluniţă, care a fost scurgerea de informaţii pentru a Davian despre operaţiunile FMI. Video este întreruptă de o explozie: Ethan şi echipa sa sunt atacat de mercenari, care desfasoara un trantor UCAV ca o distragere a atenţiei în timp ce ei salvare Davian. Amintindu-şi ameninţările lui Davian de a-i ucide soţia in Mission Impossible 3 online, Ethan se grăbeşte imediat la spital, unde Julia lucrări. El ajunge momente prea târziu şi constată că Julia a fost deja răpit. La acel moment de disperare, Ethan primeste un telefon de la Davian cu o propunere, el trebuie să preia “Rabbit’s Foot” în termen de 48 de ore, sau Julia va fi ucis. Ethan, nerăbdători să înceapă misiunea sa de salvare a soţiei sale este brusc luat în custodie de către FMI pe motiv ca au produs ambuscada. El reuşeşte să scape cu ajutorul Musgrave, care a interceptat apelul lui Ethan din Davian, instruieşte şi Ethan pentru a merge la Shanghai pentru a găsi Rabbit’s Foot.

Related Posts

Mission Impossible 3 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Mission Impossible 3 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: