Monsters University Online

Monsters University Online Subtitrat

Monsters University online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Monsters University online subtitrat sau, in romana – Universitatea Monstrilor este un film pentru copii de animatie produs de Disney, in colaborare cu cei de la Pixar.
Filmul Monsters University online subtitrat in romana din anul 2013 va aparea in curand si pana atunci va rugam sa vizionati trailerul de pe youtube si sa va dati cu parerea.

Actiunea acestui desen animat online pentru copii are loc dupa 10 ani de la evenimentele din filmul Monsters. Michael este un tanar serios si inteligent si este foarte nerabdator sa inceapa colegiul, iar aici s-a inscris la o anumita specializare.

Insa, se pare ca lucrurile nu merg cum le-a planuit Michael, caci se pare, ca tanarul de 18 ani James Sullivan, este si el din aceasi fraternitate. Constatam imediat ca monster Sulley este exact opusul lui Mike – jucaus si mare :)

Cei doi tineri din filmul pentru copii Monsters University online ajung sa concureze unul impotriva celuilalt, dar in final, din inamici devin cei mai buni prieteni.

Related Posts

Monsters University Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Monsters University online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. Marius says:

    pentru cei care nu l-au vazut ati putea sa adaugati ultima parte cu cartile. Filmul a fost super! 5 stele!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Marius says:

    pentru cei care nu l-au vazut ati putea sa adaugati ultima parte cu cartile. Filmul a fost super! 5 stele

Nume: 

Email: