Monsters vs Aliens Online

Monsters vs Aliens Online Subtitrat

Monsters vs Aliens online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Monsters vs Aliens online subtitrat in romana este o animatie 3d pentru copii, in acelasi timp si un science fiction de actiune, produs de catre DreamWorks Animation si distribuit de catre Paramount. Acest film animat pe calculator a fost primul film produs in format 3d stereoscopic in loc sa vie convertit in 3d, si astfel s-au mai adaugat 15 milioane de dolari la buget. Sa incepem cu un scurt rezumat. Viitoarea mireasa Susan Murphy este lovita de un meteorit in ziua nuntii ei. Din aceasta cauza ea absoarbe o substanta numita quantonium si se face foarte mare, la propriu. Alertati de catre o baza din Arctic despre caderea meteoritului, apoi si de catre tatal lui Susan, armata ajunge si o captureaza pe fata, care este acum numita Ginormica si trimisa la o inchisoare top secreta condusa de catre generalul Monger unde se intalneste cu alti intemnitati: B.O.B, Dr. Cockroach, Missing Link si Insectosaurus.

Filmul Monsters vs Aliens online cu subtitrare in limba romana

Un extraterestru pe nume Gallaxhar detecteaza o emanare de radiatii quantonium dinspre Pamant si trimite o proba robotica gigant sa gaseasca sursa. Presedintele Statelor Unite incearca sa faca primul contact cu robotul extraterestru jucand Axel F, dar nu reuseste si robotul incepe sa distruga orice intampina. Generalul Monger din Monsters il convinge pe presedinte sa-i foloseasca pe monstri pentru a anihila robotul Aliens. Monstrii accepta misiunea, cu promisiunea ca vor fi eliberati dupa ce isi termina treaba. Ajungand in San Francisco, Susan este urmarita de catre robot prin tot orasul pana la Golden Gate Bridge, unde monstrii au sansa de a invinge robotul.

Acum libera, Susan se intoarce in orasul ei natal si le face cunostiinta celorlalti monstri cu familia ei, dar nu sunt bine primiti dupa ce cauzeaza panica in cartier. Derek, intre timp, se desparte de Susan, spunand ca el nu se poate insura cu o ciudata care ii poate pune in pericol cariera. La inceput este devastata, dar Susan din Monsters vs Aliens online subtitrat in romana incepe sa realizeze ca devenind un monstru viata ei s-a schimbat si isi accepta noul stil de viata.

Related Posts

Monsters vs Aliens Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Monsters vs Aliens online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: