Mr and Mrs Smith Online

Mr and Mrs Smith Online Subtitrat

Mr and Mrs Smith online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Comedie, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul Mr and Mrs Smith online gratis subtitrat in limba romana este bine cunoscut pentru rolurile in care joaca cele doua staruri care dupa filmarile acesui film s-au si casatorit. John si Jane smith sunt un cuplu obisnuit si duc o viata normala cu joburi normale. Dar, in realitate – Mr. & Mrs. Smith sunt amandoi asasini care lucreaza pentru firme diferite, si amandoi sunt cei mai buni din domeniu, fiecare ascunzand adevarul celuilalt despre activitatea secreta. Cand amandoi sunt pusi sa omoare un om pe nume Benjamin Danz, poreclit The Tank – acestia se intalnesc in timpul “slujbei” si descopera marele secret. Cei doi sunt pusi sa se elimine intre ei de catre angajatori lor iar acuma cei doi trebuie sa aleaga dintre viata personala sau profesionala.

Filmul Mr and Mrs Smith online, subtitrat in limba romana este o comedie cu Angelina Jolie si Brad Pitt

Filmul se deschide cu John (Brad Pitt) şi Jane Smith (Angelina Jolie), răspunzând întrebărilor de consiliere în timpul căsătoriei. Cuplul a fost casatorit timp de “cinci sau şase” ani, dar căsătoria lor suferă, până la punctul că acestea nu pot aminti ultima dată când au făcut sex. Ele spun povestea unor prima reuniune din Bogota, Columbia, unde au întâlnit în secret în timp ce ambele au fost pe termen de la autorităţile columbiene. Ei s-au indragostit rapid şi s-au căsătorit. Ioan mai târziu afirmă in filmul mr and mrs Smith online subtitrat că Jane “privit ca dimineata de Craciun”, cu el la zi au întâlnit.

În realitate, John şi Jane Smith sunt atât asasini calificaţi care lucrează pentru diferite firme, atât printre cei mai buni în domeniul lor, dar ambele cu metode foarte diferite de asasinat cu Jane să elaboreze planuri detaliate şi John Smith de a lua o abordare mai puţin analitice. Fiecare se ascunde adevărata lor profesia de la soţul lor. În aceste poveşti acoperi, John şi Jane echilibrul căsătoria lor aparent banal – pe care ambele le găsiţi după câţiva ani să fie în creştere plicticos şi sufocant – cu munca lor secretoasa. Atunci când ambele tabere din Mr and Mrs Smith cu subtitrare in romana sunt alocate pentru a ucide Benjamin “Tank” Danz, se confruntă fiecare alte locuri de muncă şi cârpeală lovit. Crezând fiecare au fost trimise pentru a opri alte finalizarea misiunii lor, ei caută să descopere şi să elimine de altă parte.

După câteva “uşoare” atentate la viaţa celuilalt, alimentate de un sentiment reciproc de tradare, scuipat civila culminează într-o coregrafie elaborata, lupta cu cifră octanică ridicată în casa Smith. Ei bine, dragostea invinge intotdeauna asa ca sa nu fiti surprinsi de finalul acestei povest.

Related Posts

Mr and Mrs Smith Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Mr and Mrs Smith online subtitrat sau semnaleaza o problema!

5 Comentarii la acest film

 1. vicky says:

  imi place filmul asta mult…mi’a fost dor de el ! :)

 2. gogan says:

  e un film bine rau de tot.mie imi place

 3. vasile says:

  incarca si intrerupe sursa internet si gata vezi fara sa te tace.OK?

 4. cristi says:

  lasatil domne sa mearga tot de ce merge doar 72 minute?
  va multumesc

 5. cristi says:

  lasatil domne sa mearga tot de ce merge doar 72 minute?
  va multumesc

Nume: 

Email: