No Strings Attached Online

No Strings Attached Online Subtitrat

No Strings Attached online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

No Strings attached online subtitrat hd – Emma si Adam sunt doi prieteni care din intamplare dau unul peste altul dupa mai multi ani in care nu s-au vazut deloc. Adam cade in depresie cand afla ca excentricul sau tata, care a fost un starul TV al show-ului “Great Scott” are o relatie cu fosta sa prietena. Determinat sa urce din nou in vagon Adam incepe sa sune fiecare femeie din agenda sa. A doua zi acesta se trezeste din mahmureala si afla ca i-a trimis un mesaj Emmei si ca a venit in casa unde locuieste ea impreuna cu alti colegi de servici de-ai ei. Emma il conduce pe Adam la ea in dormitor iar cei doi incep sa faca sex.

No Strings Attached online hd, subtitrat in limba romana este o comedie romantica cu Ashton Kutcher.

Deoarece Emma nu crede in dragoste – ea consideră că “nu există doi oameni au fost meniti să fie împreună pentru totdeauna” – Emma ii propune lui Adam sa aiba o relatie bazata doar pe sex, stabilirea unor reguli de bază pentru fiecare pentru a preveni alte relaţia lor să devină prea grave. Primele lucruri merg bine in filmul No Strings Attached subtitrat in romana, dar apoi Adam începe să devină gelos pe posibilitatea ca Emma sa se implice cu un alt medic, Sam. Deşi nega că el este gelos, Adam începe sa se prezinte in fata ei cu daruri, pe care ea nu le agreeaza.

Adam devine mai înnebunită de durere atunci când tatăl său îi cere să cina cu Vanessa de ziua lui Adam, în cazul în care anunţa că acestea sunt de planificare pentru a avea un copil împreună. Emma, ​​care la însoţit pe Adam la cina, berates cuplu în timp ce apărarea lui Adam. Adam convinge în cele din urmă ei de a merge cu el la o data la Valentine’s Day. Lucrurile ajung la punctul culminant in No Strings Attached, atunci când Emma incepe sa devina prea incomoda in ceea ce priveste relatia sa cu Adam. Adam ii spune lui Amma că el o iubeşte, dar ea se supara, spunându-i că ar trebui să meargă cu o alta femei.

Şase săptămâni mai târziu in No Strings Attached, un script Adam a scris pentru emisiunea sa şi transmise prin Lucy, asistent de producţie în spectacol, este în curs de filmat şi Adam este setat pentru a obţine un loc de muncă scris pe spectacol. Emma, ​​între timp, a devenit aiurit la a nu fi cu Adam, care este agravată de nunta surorii ei mai mici viitoarele doua zi şi mama ei văduvă care sosesc cu un nou iubit.

Related Posts

No Strings Attached Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul No Strings Attached online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: