Oblivion Online

Oblivion Online Subtitrat

Oblivion online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul Oblivion online 2013 subtitrat gratis in limba romana il aduce in prim plan pe actorul Tom Cruise. Acesta are misiunea de a distruge ce a mai ramas dintr-o rasa extraterestra. Insa, pe zi ce trece descopera lucruri tot mai tulburatoare si incepe sa-si puna intrebari despre viata sa. Raspunsurile care le gaseste depasesc imaginatia sa si oare va putea face fata la ce il asteapta?

Trailerul cinematic de la filmul din 2013 Oblivion online subtitrat gratis in romana poate fi vizionat mai jos.

Dupa o invazie extraterestra ce a avut loc acum 60 de ani, ce practic a distrus Pamantul, fostul comandant Jack Harper are acum in grija o serie de drone, si este unul dintre putinii oameni care se mai afla pe Pamant. Jack traieste intr-un turn impreuna cu colega sa Victoria, si au ca scop principal acela de a supraveghea operatia de exterminare a extraterestrilor ramasi. Jack si Victoria din filmul Oblivion online subtitrat in limba romana din anul 2013 sunt aproape mereu in contact video cu comandatul lor Sally, si sunt pe cale sa se alature celorlalti oameni care s-au mutat pe una din lunile lui Saturn. Jack are mereu cam aceleasi vise si are sentimente de deja vu, ce implica imagini cu New York-ul chiar inainte de invazie.

Aproape de finalul misiunii sale zilnice, Jack reuseste sa salveze o femeie de la o nava care se prabusise. Ea se afla intr-o capsula, in stare de hibernare si o recunoaste imediat drept femeia din visele sale. La scurt timp dupa acest moment din filmul Oblivion online cu subtitrare in limba romana, acestia sunt capturati de catre un insurgent pe nume Malcolm Beech. Se pare ca pe planeta nu sunt extraterestri…iar adevarul depaseste orice asteptare.

Actorii din filmul Oblivion Online subtitrat in romana:

 • Tom Cruise joaca in anul 2013 in rolul lui Jack Harper din filmul Oblivion online subtitrat: acesta este unul dintre putinii locuitori ai Pamantului si este personajul principal in Oblivion online subtitrat. Acesta are misiunea de a repara dronele care patruleaza in ceruri si de a proteja planeta de catre extraterestrii care nu sunt cu bratele deschise
 • Melissa Leo – Sally
 • Morgan Freeman – Malcolm Beech
 • Olga Kurylenko – Julia
 • Nikolaj Coster-Waldau – Sykes este un expert in arme militare, un dur inteligent si atletic
Related Posts

Oblivion Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Oblivion online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

 1. Dan says:

  Scenariu subţire, nesalvat de efectele speciale. Nota 6(şase).

 2. iosif says:

  este un filims e 2013 si nuemre

Nume: 

Email: