Omul cu Masca de Fier Online

Omul cu Masca de Fier Online Subtitrat

close

Omul cu Masca de Fier online subtitrat prezinta o poveste interesanta. In Franta, sub dominatia regimului militaristic al regelui Louis al XIV-lea, care saraceste tara pentru a duce razboaie, niste tarani infometati incep o revolta pe strazile Parisului. Regele ii ordona manei sale drepte Pierre, sa le trimita acestora mancare putrezita – desi mai tarziu [...]

Omul cu Masca de Fier online subtitrat prezinta o poveste interesanta. In Franta, sub dominatia regimului militaristic al regelui Louis al XIV-lea, care saraceste tara pentru a duce razboaie, niste tarani infometati incep o revolta pe strazile Parisului. Regele ii ordona manei sale drepte Pierre, sa le trimita acestora mancare putrezita – desi mai tarziu ordona executia lui Pierre pentru acest lucru, si ca toti revolutionarii sa fie impuscati. Intre timp, regele traieste intr-un lux de nedescris si in prezenta multor femei. Cei trei muschetari legendari s-au retras: Aramis este acum preot, Porthos viziteaza bordelurile frecvent, iar Athos are un fiu pe nume Raoul care a abia s-a intors din razboi si care semneaza sa fie muschetar, ca tatal sau care mai demult a servit aceasta tara cu onoare.

In filmul gratis – Omul cu Masca de Fier online subtitrat in limba romana joaca Leonardo di Caprio

Intre timp, Athos ii da lui Raoul inelul mamei sale, spunandu-i ca singura femeie care merita sa-l poarte, este cea pe care o va iubi. Norocoasa este Christine Bellefort, si intentioneaza sa o ceara in casatorie. La un festival, cei doi indragostiti sunt salutati de catre D’Artagnan, care este inca in serviciul regelui, ca capitan al muschetarilor. D’Artagnan le ureaza noroc celor doi indragostiti, dar chiar cand Raoul sa o ceare, ochii regelui cad asupra lui Christine. Mai departe in filmul Omul cu Masca de Fier online, acesta aranjeaza ca Raoul sa se duca inapoi la razboi, unde este ucis de catre tunurile danezilor. Vestea mortii fiului sau ajunge la Athos, care intr-un exces de furie, se indreapta catre palatul regelui pentru a-si gasi razbunarea. Acesta raneste doi muschetari inainte ca D’Artagnan sa-l puna la pamant. Athos il vede acum pe prietenul sau ca un tradator, pentru ca se da de partea ucigasului fiului sau.

Louis o invita pe Christine la palat unde doarme cu el, multumita pentru asistenta medicala pe care doctorii acestuia i-au dat-o mamei si surorii ei. Aramis ajunge sa comploteze impotriva regelui dupa ce acesta ordonase moarte unui lider ai iezuitilor. Doar Athos si Porthos cad de acord pe acest plan. D’artagnan refuza sa tradeze juramantul depus. Cei trei muschetari se furiseaza pe o insula si aranjeaza ca un prizonier misterios sa fie eliberat – un om cu o masca de fier. Acestia il inlocuiesc cu un cadavru care purta o masca identica de fier. Acestia il duc pe tanar intr-o locatie sigura si isi dau seama ca este Phillipe, fratele geaman al regelui. Spre deosebire de fratele sau, Philippe este gentil si inimos. Aramis dezvaluie faptul ca acesta a fost trimis departe de catre tatal sau pentru a scuti Franta de un razboi intre frati.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Coriolanus Online
Coriolanus Online
The New World Online
The New World Online
Ironclad Online
Ironclad Online

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: