Omul cu Masca de Fier Online

Omul cu Masca de Fier Online Subtitrat

Omul cu Masca de Fier online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Aventura si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Omul cu Masca de Fier online subtitrat prezinta o poveste interesanta. In Franta, sub dominatia regimului militaristic al regelui Louis al XIV-lea, care saraceste tara pentru a duce razboaie, niste tarani infometati incep o revolta pe strazile Parisului. Regele ii ordona manei sale drepte Pierre, sa le trimita acestora mancare putrezita – desi mai tarziu ordona executia lui Pierre pentru acest lucru, si ca toti revolutionarii sa fie impuscati. Intre timp, regele traieste intr-un lux de nedescris si in prezenta multor femei. Cei trei muschetari legendari s-au retras: Aramis este acum preot, Porthos viziteaza bordelurile frecvent, iar Athos are un fiu pe nume Raoul care a abia s-a intors din razboi si care semneaza sa fie muschetar, ca tatal sau care mai demult a servit aceasta tara cu onoare.

In filmul gratis – Omul cu Masca de Fier online subtitrat in limba romana joaca Leonardo di Caprio

Intre timp, Athos ii da lui Raoul inelul mamei sale, spunandu-i ca singura femeie care merita sa-l poarte, este cea pe care o va iubi. Norocoasa este Christine Bellefort, si intentioneaza sa o ceara in casatorie. La un festival, cei doi indragostiti sunt salutati de catre D’Artagnan, care este inca in serviciul regelui, ca capitan al muschetarilor. D’Artagnan le ureaza noroc celor doi indragostiti, dar chiar cand Raoul sa o ceare, ochii regelui cad asupra lui Christine. Mai departe in filmul Omul cu Masca de Fier online, acesta aranjeaza ca Raoul sa se duca inapoi la razboi, unde este ucis de catre tunurile danezilor. Vestea mortii fiului sau ajunge la Athos, care intr-un exces de furie, se indreapta catre palatul regelui pentru a-si gasi razbunarea. Acesta raneste doi muschetari inainte ca D’Artagnan sa-l puna la pamant. Athos il vede acum pe prietenul sau ca un tradator, pentru ca se da de partea ucigasului fiului sau.

Louis o invita pe Christine la palat unde doarme cu el, multumita pentru asistenta medicala pe care doctorii acestuia i-au dat-o mamei si surorii ei. Aramis din Omul cu Masca de Fier online subtitrat ajunge sa comploteze impotriva regelui dupa ce acesta ordonase moarte unui lider ai iezuitilor. Doar Athos si Porthos cad de acord pe acest plan. D’artagnan refuza sa tradeze juramantul depus. Cei trei muschetari se furiseaza pe o insula si aranjeaza ca un prizonier misterios sa fie eliberat – un om cu o masca de fier. Acestia il inlocuiesc cu un cadavru care purta o masca identica de fier. Acestia il duc pe tanar intr-o locatie sigura si isi dau seama ca este Phillipe, fratele geaman al regelui. Spre deosebire de fratele sau, Philippe este gentil si inimos. Aramis dezvaluie faptul ca acesta a fost trimis departe de catre tatal sau pentru a scuti Franta de un razboi intre frati.

Related Posts

Omul cu Masca de Fier Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Omul cu Masca de Fier online subtitrat sau semnaleaza o problema!

4 Comentarii la acest film

 1. bucur gabriela says:

  e un film de epoca in care ai ce invata un film educativ si foarte placut in acelasi timp felicitari regizorului

 2. bucur gabriela says:

  un film dea dreptu magnific un film foarte rafinat si elegant demn de repect in care leonardo dicaprio a jucat impecabil si frumos; in care arata extraordinar chiar a fost ca un rege foarte frumos dicaprio mereu va fi un barbat frumos. Filmu excelent m-as uita la el de 25 de ori si nu m-as plictisi este senzational bv!

 3. andreea says:

  este superb pentru ca joaca leonardo di caprio in el

 4. andrei says:

  un film foarte frumos si foarte stalucitor si care iti face impresia ca trebuie sa fii si tu la fel de bun ca regele phillip

Nume: 

Email: