Once Upon a Time in America Online

Once Upon a Time in America Online Subtitrat

Once Upon a Time in America online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Drama si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Once Upon a Time in America online subtitrat este o drama cu semnatura lui Sergio Leone. David Aaronson, sau dupa cum il striga prietenii – Noodles se chinuie sa supravietuiasca unei perioade grele, el fiind un baiat sarac care incearca sa-si faca un rost in partea de Est a Manhattanului.

Prietenii sai sunt Patsy, Cockeye si micul Dominic. Acestia lucreaza pentru Bugsy, un nelegiuit local; asta pana cand il intalnesc pe Max Bercovicz si incep sa se distanteze de orice sef. Observam ca Noodles este putin cam mult atras de catre Deborah Gelly, care doreste sa devina actrita si cantareata. Bugsy ii ataca intr-o zi pe baieti si il ucide pe Dominic, iar Noodles riposteaza si il injunghie mortal pe Bugsy cu un cutit. Politia intervine, il prinde si baiatul ajunge la inchisoare, asa ca Max ramane sa aibe grija de ceilalti.

Filmul Once Upon a Time in America online cu subtitrare gratuita in limba romana tine peste trei ore

Doisprezece ani mai tarziu, Noodles este eliberat din inchisoare si se intalneste din nou cu vechii sai prieteni ce il asteptau chiar afara si care se pare ca au ajuns pe picior mare, implicandu-se in afacerile cu alcool pe perioada prohibitiei. Dupa ce reintalneste si alti vechi prieteni, printre care si Deborah, fratele ei Fat Moe si Peggy, gasca este recrutata de catre un gangster din Detroit pe nume Joe, pentru a fura un transport de diamante de la un dealer de asigurari.

Carol, secretara dealerului, este de servici si il provoaca pe Noodles sa o violeze in timpul jafului. Se pare ca Frankie Manoldi a aranjat aceasta miscare pentru a-si elimina concurenta din Detroit.

Gasca din filmul Once Upon a Time in America online subtitrat ajunge sa fie implicata in interesele mafiei, ajungand sa fie de partea lui Jimmy Conway intr-o greva a muncitorilor de otel. Se pare ca si seful politiei, un om corupt, are de aface cu el, dar ca sa se razbune acestia se duc la maternitate si schimba placuta cu numele fiului sau. Dupa ceva timp, baietii dau din nou de Carol, cu care fac cunostinta mai bine de data aceasta. Noodles din Once Upon a Time incearca sa o impresioneze pe Deborah cu lucruri scumpe, dar se simte respins dupa ce aceasta ii spune ca va pleca a doua zi pe coasta de West a Americii, unde va incerca sa ajunga mai departe cu actoria. Acesta o violeaza pe bancheta din spate si dupa ce Deborah pleaca, acesta incepe sa regrete ce a facut.

Related Posts

Once Upon a Time in America Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Once Upon a Time in America online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. Dan says:

    Unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut!

Nume: 

Email: