One for the Money Online

One for the Money Online Subtitrat

One for the Money online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

One for the Money online 2012 subtitrat in romana este o comedie bazata pe romanul cu acelasi nume scris de catre Janet Evanovich. Regizat de catre Julie A. Robinson si scris de catre Liz Brixius, filmul are in rolul principal pe actrita Kirsten Smith care joaca sub numele de Karen McCullah. Alte roluri din fim le ocupa Katherine Heigl, Debbie Reynolds, Sherri Sheperd, Jason O’mara si altii. Filmul nu a fost bine vazut de catre critici si s-a blocat in box office, si abia au fost recuperati cei 40 de milioane de dolari care au fost investiti.

Filmul One for the money 2012 online cu subtitrare in limba romana este un film de comedie

Stepahnie Plub, ramasa fara slujba si deci fara bani (money), si pe langa asta tocmai a trecut printr-un divort, isi intoarce privirea cu disperare catre varul ei Vinnie. Acesta este singurul care o mai poate ajuta si desi are o reputatie destul proasta si o afacere destul de dubioasa, Stepahnie ii cere de lucru. Desi nu are echipament, pregatire sau vre-un skill anume, aceasta devine executor, si este in cautarea persoanei care se afla in topul listei lui Vinnie. Este vorba de Joe Morelli, un fost politist care este cautat pentru crima, si intamplarea face ca acesta a sedus-o si a parasit-o pe Stephanie pe vremea cand erau in liceu.

In mijlocul urmaririi din filmul One for the Money online subtitrat, Stephanie are de aface cu multe probleme, asa ca ia lectii de la vanatorul de recompense Ranger, un om misterios ce-i drept. Aceasta il prinde pana la urma pe Morelli, dar realizeaza ca efortul depus in aceasta urmarire parca nu isi are rostul si flacara din trecut s-ar putea re-aprinde.

Actorii acest film comic:

 • Katherine Heigl – Stephanie Plum
 • Jason O’Mara – Joe Morelli
 • John Leguizamo – Jimmy Alpha
 • Sherri Shepherd – Lula
 • Debbie Reynolds – Grandma Mazur
 • Daniel Sunjata – Ricardo Carlos Manoso (Ranger)
 • Ana Reeder – Connie Rossoli
 • Patrick Fischler – Vinnie Plum
Related Posts

One for the Money Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul One for the Money online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

 1. sorin says:

  gagica e buna rau ,filmul e cam subtire

Nume: 

Email: