Only God Forgives Online

Only God Forgives Online Subtitrat

Only God Forgives online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Only God Forgives online gratis subtitrat in romana este un thriller despre Julian Thompson, un american expatriat care traieste in Bangkok, si care detine un club de box, folosit ca paravan pentru traficul de droguri. Fratele sau Billy Forgives omoara cu brutalitate o prostituata si se preda politiei tailandeze.

Locotenentul Chang, cunoscut sub porecla de Ingerul Razbunator, ajunge la locul crimei inainte de a-l informa pe tatal fetei, Choi. Chang il lasa pe Choi sa-l omoare in bataie pe Billy, dar ii taie mana pentru ca si-a lasat fata sa se prostitueze.

Filmul Only God Forgives online subtitrat gratis in romana prezinta un lant intreg al crimei.

Mama lui Julian, Crystal, ajunge in Bangkok pentru a identifica cadavrul lui Billy, spre mirarea lui Julian. Crystal il implora pe acesta sa ii gaseasca pe oamenii care l-au omorat pe fratele sau, dar acesta refuza, lucru pe care o infurie. Julian si oamenii sai merg la chioscul lui Choi, pentru a-l confrunta cu privire la moartea lui Billy. Choi din filmul gratis online Only God Forgives, a dezvaluit ca a fost fortat sa-l omoare pe fratele sau, si ca a platit pentru crima pe care a comis-o cu mana sa dreapta.

Intr-o noapte din filmul gratis Only God Forgives subtitrat in romana, Julian aduce o prostituala pe nume Mai, pentru a o intalni pe Crystal, dar aceasta din urma incepe imediat sa tipe si sa-i insulte pe cei doi. Intre timp, Liang, unul din luptatorii lui Julian, il asasineaza pe Choi la comanda lui Gordon. Julian afla ca Gordon este cel responsabil si incearca sa-l omoare, dar este intrerupt de venirea politiei. Chang ajunge la concluzia ca Julian din Only God Forgives online subtitrat gratis in romana nu este ucigasul, iar Julian isi da seama cine este Ingerul Razbunator, dupa care il provoaca pe acesta la o lupta in ring.

Crystal se intalneste cu un om pentru a aranja un asasinat. Trei oameni sunt trimisi in filmul Only God Forgives pentru a-l ucide pe Chang la un restaurant. Chang reuseste sa-i omoare pe doi dintre ei si sa-l prinda pe a-l 3-lea, care il duce la seful sau Li Po. Acesta din urma il indica pe Byron, ca fiind cel ce a comandat asasinatul.

Related Posts

Only God Forgives Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Only God Forgives online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: