Orfana Online

Orfana Online Subtitrat

Orfana online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror, Thriller si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

Un thriller psihologic si un film de groaza in acelasi timp este Orfana online hd, subtitrat in romana, ce a aparut in anul 2009. Kate si John Coleman incep sa aiba mari probleme in viata de cuplu dupa ce a 3-a sarcina a lui Kate nu a mers bine deloc – caci copilul s-a nascut mort. Aceasta pierdere a fost greu acceptata de catre Kate, care acum incearca sa scape de alcool.
Orfana online subtitrat in romana este un film de groaza, care in engleza se numeste Orphan.

Cuplul decide sa infieze o fata de 9 ani pe nume Esther, de la orfelinat. In timp Max, fiica celor doi o primeste calduros pe Esther, fiul lor Daniel pare sa fie destul de neprimitor. Kate incepe sa devina suspicioasa ca Esther ar fi avut un trecut nu tocmai bun caci Orfana pare sa stie mai multe despre sex decat ar trebui. Suspiciunile ei incep sa creasca cand Esther o raneste destul de grav pe o fata care se legase de ea la scoala. Initial tinde sa o creada pe Orfana ca a fost un accident, dar apoi sora Abigail de la orfelinat o avertizeaza pe ea si pe sotul ei ca multe lucruri rele se intampla cand Ester este prin apropiere.

Kate este convinsa ca ceva este total nelalocul lui in legatura cu Orfana online subtitrat in romana, dar John nu prea baga de seama. Vazand ca lucrurile nu merg prea bine intre fata si sotia sa, John o sfatuieste pe Esther sa ii faca un cadou lui Kate pentru a o imbuna. Dar, orfana ia intentionat trandafirii de pe mormantul lui Jessica, lucru care o enerveaza si mai tare pe Kate.

Related Posts

Orfana Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Orfana online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: