PS I Love You Online

PS I Love You Online Subtitrat

PS I Love You online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

P.S. I love you online subtitrat este un film in care Holly Kennedy este o femeie frumoasa si desteapa si care este maritata cu barbatul visurilor ei – un irlandez pe nume Gerry. Atunci cand Gerry este doborat de o boala, viata lui Holly devine grea. Singura persoana care o poate ajuta este persoana care nu mai este langa ea. Nimeni nu o cunoaste pe Holly mai bine ca Gerry. Inainte de a muri, Gerry i-a scris lui Holly o setie de scrisori care o vor ghida, nu doar in a-si depasi durerea dar si pentru a se redescoperi. Primul mesaj ajunge la Holly la implinirea celor 30 de ani in forma unui tort, aici a descoperit o caseta de la Gerry care ii spune sa iasa in oras si sa serbeze aceasta zi. In saptamanile si lunile ce vor urma, mai multe scrisori si mesaje de la Gerry ajung pe mana fetei in moduri surprinzatoare, si fiecare scrisoare o duce catre o noua aventura.

P.S. I Love You online cu subtitrare in limba romana este un film de dragoste cu Gerard Butler

Holly şi Gerry sunt un cuplu căsătorit care trăiesc pe Lower East Side din Manhattan. Ei sunt profund indragostiti unul de celalalt, dar, desigur, la fel ca majoritatea cuplurilor se luptă ocazional, până la Gerry moare brusc de o tumoare pe creier si Holly îşi dă seama cu adevărat cât de mult înseamnă el pentru ea, precum şi modul în care argumentele lor au fost nesemnificative. Profund răvăşita de evenimentele din PS I Love You online subtitrat in romana, Holly se retrage din familie şi de prieteni până când coborî la ea de ziua ei 30.

Acestea sunt stabilite pentru a forţa văduvă tânără pentru a înfrunta viitorul şi să decidă ce trece cariera viitoare ar trebui să fie. După cum se unească în jurul Holly şi a ajuta la organizarea apartamentul ei, un tort este livrat, şi acesta este un mesaj de la Gerry. Se dovedeşte a fi prima din mai multe mesaje semnificative; toate se termină cu semnul-off “PS I Love You, el a aranjat să-au livrat la ei după moartea sa, deoarece el ştia că va muri în scurt timp. Ca anotimpurile trec, fiecare mesaj nou ei se umple cu încurajarea şi trimite-o pe o noua aventura. În timp ce mama lui Holly, Patricia si prietenii ei cei mai buni Denise şi Sharon sunt vizati de scrisorile lui Gerry sunt păstrarea Holly legata de trecut, ele sunt, de fapt, împingându-i în viitor. Cu cuvintele lui Gerry ca ghid ei, Holly încet porneşte într-o calatorie de redescoperire in PS I Love You.

Gerry de pre-aranjate pentru Holly, Denise, şi Sharon să călătorească în patria sa din Irlanda, şi în timp ce există în care îndeplinesc William, o cântăreaţă care aminteste puternic Holly de soţul ei decedat şi coincidenţă a fost prietenul său din copilărie. În timpul vacanţei, Denise anunţă ea este angajată şi Sharon dezvăluie că e însărcinată, şi ştiri cauzele Holly la recădere emotional si, din nou, se retrage în afară de tristeţe.

Related Posts

PS I Love You Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul PS I Love You online subtitrat sau semnaleaza o problema!

4 Comentarii la acest film

 1. masusy says:

  sooper filmul >:D< :X :*

 2. didi says:

  superb….dar…:-??…nu gasesc a doua parte?…

 3. dana says:

  foarte frumos filmul dar unde e a doua parte,adica am vazut doar jumate….

 4. Theona says:

  Cel mai frumos film posibil:x

Nume: 

Email: