Pacala Online

Pacala Online Subtitrat

Pacala online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Aventura, Filme Romanesti si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Cum spune si titlul, avem un film care il prezinta pe eroul nostru din popor – Pacala online film romanesc. Pacala este un personaj fictiv din folclorul nostru, iar numele lui inspira umor si vine, dupa cum v-ati dat seama de la “pacaleala”. Acesta este un tanar, care mereu faca pe prostul pentru a-i pacali pe ceilalti.

In filmul nostru romanesc, Pacala nu creste ca orice copil normal; acesta ajunge pe lume de-agata, fiind adus de barza. Se pare ca eroul nostru din popor este inzestrat cu puteri. Acesta mai are doi frati, care incearca sa ascunda singura avere pe care o mai au – vaca, pentru a nu fi confiscata de autoritati. Insa, apar executorii care le gasesc vacuta si vor sa le-o confiste. Se pare ca Pacala are un fluier fermecat cu care ii opreste pe acestia sa le ia avutia, si elibereaza si celelalte animale confiscate pe nedrept, returnandu-le la proprietari. Filmul Pacala online romanesc.

Eroul nostru din acest film romanesc intreg, este urmarit si prins intr-un final de cei de la conducere. Acesti parsivi, il judeca si hotarasc sa il arunce pe Pacala intr-o fantanta, ingroapandu-i si fluierul fermecat. Insa Pacala nu moare, ci se ridica din fantana mai vioi ca niciodata. Acesta se intoarce din nou acasa, ia vaca si se duce cu ea sa-i gaseasca un cumparator. Pacala film online, gaseste un artar batran care spune ca-i va da 35 de galbeni pe vaca. Pacala ii lasa animalul in grija si se intoarce a doua zi la artar sa isi ia banii, dar acesta se pare ca si-a pierdut vocea. Infuriat, eroul nostru taie artarul iar in scorbura gaseste saci de bani.

Ei urmeaza multe peripetii de-aici in colo, de-ale lui Pacala, caci acesta este un neastamparat. Insa reuseste sa-i prosteasca pe ceilalti si sa iasa basma curata din orice necaz. Sa nu credeti ca Pacala este un om rau, insa acesta are ghinionul sau norocul de a da numai de oameni rai, avari sau prosti, de care acesta isi bate joc.

Related Posts

Pacala Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Pacala online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: