Pacific Rim Online

Pacific Rim Online Subtitrat

Pacific Rim online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Pacific Rim online subtitrat este un science fiction cu actiunea plasata intr-un viitor apropiat in care soldatii ajung sa piloteze roboti metalici giganti pentru a lupta impotriva unor monstri uriasi care au navalit in mod misterios de sub ocean.

Sa povestim putin mai pe larg despre filmul Pacific Rim online subtitrat gratis in limba romana. Nu foarte departe de acest prezent, niste monstri uriasi care ajung sa fie numiti Kaiju ies dintr-o crapatura de pe fundul oceanului Pacific, rezultand un razboi la nivel mondial, in care milioane de vieti si pierd viata si resursele pamantului incep sa fie consumate foarte rapid.

Filmul nu a aparut inca, insa va rugam sa vizualizati trailerul online si sa ne spuneti o parere

Pentru a combate aceasta situatie prezentata in filmul Pacific Rim cu subtitrare in romana, un nou set de arme speciale sunt scoase pentru a combate orice pericol: roboti masivi, cunoscuti drept Jaegers, care sunt controlati in acelasi timp de catre doi piloti a caror unde cerebrale sunt conectate printr-o punte neuronala.

Timpul trece iar in Pacific online gratis lucrurile se complica, dar pana si cei mai puternici Jaegers se dovedesc a fi fara aparare in fata inamicului. Pe ultimul picior de dinaintea infrangerii totale, fortele umanitatii din acest filme online gratis subtitrat in romana, care au mai ramas in picioare nu isi mai pun speranta decat intr-un fost pilot si un proaspat absolvent al fortei de aparare. Cei doi isi unesc fortele pentru a conduce un robot legendar. Impreuna trebuie sa infrunte apocalipsa!

Related Posts

Pacific Rim Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Pacific Rim online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: