Pain & Gain Online

Pain & Gain Online Subtitrat

Pain & Gain online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme de Actiune, Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Pain & Gain online cu subtitrare in romana sau Muschi multi, minte putina este un film de actiune si de comedie scris de catre Stephen McFeely si regizat de catre M. Bay. Filmul este bazat pe o serie de articole publicate in Miami New Times in anul 1999 ce aveau legatura cu rapiri brutale, torturi, extorsiuni si crime produse de catre un grup de criminali printre care se numarau si niste sportivi. Doi membri ai salii de forta Sun Gym – Daniel Lugo si Adrian Doorbal au primit sentinta cu moartea in Florida.

Filmul Pain & Gain subtitrat gratuit in romana trebuie sa apara in Statele Unite pe data de 26 Aprilie, de aceea va rugam sa va uitati la trailer – caci s-ar putea sa fie un film ce nu trebuie ratat!

Daniel Lugo, alias Pain, este un culturist care lucreaza la sala de forta Sun Gym impreuna cu prietenul sau Adrian Doorbal. Satul sa traiasca o viata in saracie, Lugo pune la cale un plan – de a-l rapi pe Victor Kershaw, un om care tot vine la sala, un om de afaceri foarte bogat si arogant. Daniel, din filmul Pain & Gain online in romana, are de gand sa-l stoarca pe Victor de bani, chiar si daca va trebui sa-l tortureze.

Cu ajutorul unui fost puscarias care abia a fost eliberat, pe nume Paul Doyle, gasca Sum Gym pune mana pe Kershaw si astfel incepe Pain and Gain online subtitrat. Dar se pare ca omul nostru, Gain, de afaceri supravietuieste unei tentative de omor si angajeaza un detectiv particular pe nume Ed du Bois pentru a-i prinde pe criminiali, dupa ce politia din Miami esueaza.

Totul pare interesant pana acum. Speram sa mai auzim si comentarii de la dumneavoastra cu privire la acest film online subtitrat in romana plin de Pain!

Related Posts

Pain & Gain Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Pain & Gain online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. marius ionita says:

    foarte tare

  2. BIGMUSCLE says:

    sonoru e mai inainte si cu subtitrarea lafel e si aia praf punetil calumea dk il puneti

Nume: 

Email: