Parker Online

Parker Online Subtitrat

Parker online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme de Actiune, Thriller si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

Parker online subtitrat in romana este un crime-thriller american, care il are in rolul principal pe actorul Jason Statham. Parker este numele personajului nostru si este de profesie hot, si inca unul foarte bun! Acesta nu fura de la oameni saraci sau de buna credinta. Mentorul sau este Hurley si intr-o zi acesta il roaga sa dea o lovitura impreuna cu alti 4 pe care nu i-a mai cunoscut vreodata – Melander, Carlson, Ross si Hardwicke.

Parker impreuna cu ceilalti dau lovitura, dar acesta refuza sa mearga mai departe cu alt plan care i-ar fi putut aduce milioane de dolari. Ceilalti nu sunt prea bucurosi de acest lucru il impusca si-l lasa sa moara, caci au nevoie si de partea lui pentru a-si duce viitorul plan in aplicare.

Din fericire, Parker reuseste sa reziste si este gasit de catre o familie care il duce la spital de unde reuseste eventual sa plece fara prea mari complicatii. Parker ii spune lui Hurley ca vrea sa se duca pe urma lui Melander pentru ca l-a inselat, si afla ca acesta se afla in Palm Beach pentru un alt jaf. Se pare ca ceilalti afla ca el este inca in viata asa ca angajeaza un criminal pe nume Kroll sa-i puna capat lui Parker. Hurley este ingrijorat si-i sugereaza sa fuga impreuna cu Claire, dar acesta refuza, fiind orbit de razbunare.

Filmul Parker online cu subtitrare in romana este un film de actiune care nu trebuie ratat!

Parker calatoreste pana in Palm Beach si se da drept un texan pe nume Daniel. Leslie Rogers este o femeie divortata care nu sta prea bine la capitolul financiar si emotional si care traieste impreuna cu mama ei. Aceasta este foarte incantata cand Parker subtitrat in romana isi face aparitia si ii da semne cum ca ar fi interesat de proprietatile pe care le are in grija, ea fiind disperata sa-si ia comisionul in urma unei eventuale vanzari. Leslie devine foarte suspicioase cand Parker isi arata doar interesul intr-o casa pe care un om pe nume Rodrigo o inchiriaza. Se pare ca in realitate Rodrigo este defapt Melander si care impreuna cu ceilalti planuiesc sa fure bijuterii in valoare de 50 de milioane de dolari. Leslie devine suspicioasa asa ca investigheaza putin si afla ca Daniel Parmitt este o identitate falsa.

Se pare ca in foarte scurt timp Leslie devine partenera lui Parker online si impreuna planuiesc sa-l fure pe Melander. Fosta echipa a lui Parker afla ca acesta este prin preajma si il cheama pe Kroll sa-si faca treaba. Dupa o bataie sangeroasa Kroll il injunghie pe Parker in mana, dar cade de la balcon si moare…

Related Posts

Parker Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Parker online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: