Pay It Forward Online

Pay It Forward Online Subtitrat

Pay It Forward online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Pay it Forward online subtitrat in limba romana este povestea unui tanar pe Trevor McKinney. Acest copil este putin bulversat de faptul ca mama sa este alcoolica, si ii este frica de tatal sau abuziv, dar care pare sa fie absent total din viata sa. El este foarte fascinat de noua sa tema, pe care i-a dat-o profesorul de stiinte sociale, domnul Simonet. Tema copiilor este de a se gandi la ceva care sa schimbe lumea si sa puna in practica acel ceva. Eforturile lui Trevor de a-si pune in practica noua idee aduc imbunatatiri nu doar in viata sa, dar si in viata mamei si a profesorului sau, ci si in viata unui intreg cerc de persoane pe care nu le cunoaste.

Filmul Pay it Forward online subtitrat este genial si meritza vizionat

Planul lui Trevor este de a schimba lumea printr-o schema piramidala de caritate, bazata pe fapte bune. El numeşte planul său “Pay It Forward” si ideea este ca fiecare persoana sa faca o fapta buna pentru alte trei persoane si sa le sugereze acestora sa faca si ei mai departe o fapta buna pentru trei persoane.

Trevor este prima persoana din schema sa, prima din varful copacului. Prima fapta buna a sa este de a lasa un om fără adăpost pe nume Jerry sa trăiasca în garajul său, iar Jerry din filmul Pay it Forward online subtitrat in romana ii plăteşte favoarea facand reparatii auto pentru mama lui Trevor. Eforturile Trevor par să nu reuşească atunci când Jerry recurge iar la consumul de narcotice, dar Jerry Forward mai face o fapta buna, salvand o femeie de la suicid.

Intre timp, mama lui Trevor Arlene se confrunta cu Eugene, profesorul fiului sau, despre proiectul lui Trevor, fiind foarte nervoasa ca a descoperit un strain in garajul ei. Apoi in filmul Pay it Forward online cu subtitrare in romana, Trevor il selectează pe Eugene ca fiind urmatoarea persoana pe care sa o ajute si face in asa fel incat acesta si mama sa Arlene sa cineze impreuna. Ideea nu a parut sa fie buna caci cei doi incep sa se certe, dar se pare ca pana la urma copacul incepe sa creasca tot mai mare!

Related Posts

Pay It Forward Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Pay It Forward online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: