Percy Jackson Sea of Monsters Online

Percy Jackson Sea of Monsters Online Subtitrat

Percy Jackson Sea of Monsters online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Aventura, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Percy Jackson Sea of Monsters online subtitrat in limba romana este un film de fantezie bazat pe cartea cu acelasi nume. Acesta este al 2-lea film din serie si de data aceasta, pentru a-si salva raiul muribund, fiul lui Poseidon si prietenii sai se imbarca intr-o calatorie catre Marea Monstrilor, sau in engleza – Sea of Monsters, pentru a gasi un artefact antic.

In acest timp, gasca trebuie sa faca fata unei puteri malefice, care incepe sa devina un pericol tot mai mare. Clasa a 7-a a fost foarte linistita pentru Percy Jackson, caci in mod surprinzator nici un monstru nu a pus piciorul in New York. Dar cand un joc inocent de dodge intre Percy si colegii sai se doveste a fi mortal caci mai multi canibali giganti isi fac aparitia, ei bine – lucrurile incep sa devine urate.

Trailerul de la filmul Percy Jackson: Sea of Monsters online subtitrat gratis in romana poate fi urmarit mai jos. Filmul nu a aparut inca, dar va aducem un plus de informatii pentru cei interesati!

Venirea prietenei sale Annabeth aduce si mai multe vesti rele: granitele magice care protejau un taram au fost atacate de un inamic misterios si nu vor mai rezista mult. Daca nu vor gasi un antidot pentru otrava ce a fost varsata, singurul loc sigur pentru semizei va fi distrus.

Se pare ca Percy Jackson si prietenii sai trebuie sa se aventureze pana in Sea of Monsters pentru a-si salva tabara. Dar pana atunci, Percy va descoperi un secret uimitor despre familia sa – unul care il va face sa se intrebe daca este cu adevarat fiul lui Poseidon, sau asta a fost doar o gluma putin trasa de par.

Sa vedem ce actori joaca in filmul Percy Jackson din Sea Of Monsters online subtitrat in limba romana

 • Sean Bean – Zeus
 • Logan Lerman – Percy Jackson
 • Nathan Fillion – Hermes
 • Alexandra Daddario – Annabeth Chase
 • Jake Abel – Luke Castellan
Related Posts

Percy Jackson Sea of Monsters Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Percy Jackson Sea of Monsters online subtitrat sau semnaleaza o problema!

3 Comentarii la acest film

 1. punetidracusubtitrarea says:

  super tare filmul . E aiurea totusi ca in o luna nu la subtitrat nimeni, pffff

 2. Lexie says:

  Deja a aparut in cinematografe… De ce nu il puneti si aici? Vreau tare mult sa-l vad… Multa lume vrea…

 3. vilu says:

  Asta nu e Marea Monstrilor. E Hotul Fulgerului. Mie imi trebuie Marea Monstrilor subtitrat.

Nume: 

Email: