Perfect Stranger Online

Perfect Stranger Online Subtitrat

Perfect Stranger online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Drama, Mister si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Perfect Stranger online subtitrat este un thriller psihologic de mister, iar filmul se deschide cu reporterul Rowena Price, alaturi de Miles Haley, care se duc dupa un senator ce se pare ca a avut multe intalniri de natura sexuala cu alti barbati, in ciuda agendei sale care critica homosexualitatea. Povestea este pusa la zid, din cauza influentei pe care o are acest senator, chiar si la redactia unde lucreaza Rawena, asa ca ea este rugata sa-si ia o vacanta.

In filmul Perfect Stranger online subtitrat in romana joaca Bruce Willis

In timp ce se ducea acasa, Rowena il intalneste pe prietenul ei din copilarie, Grace Clayton, care ii cere ajutorul pentru a-l pune la pamant pe Harrison Hill, un om foarte bogat si foarte influent. Grace ii da lui Rowena e-mailurile ei ca dovada impotriva lui Hill.

Cateva zile mai tarziu in filmul Perfect Stranger subtitrat gratis in limba romana, Grace este gasita moarta, ceea ce o face pe Rowena sa-l suspecteze pe Harrison. Cu ajutorul lui Miles, Rowena joaca putin un rol sub acoperire. Aceasta incepe sa flirteze cu Hill, atat in mediul online cat si in viata de zi cu zi, dar cand acesta incepe a o suspecta ca fiind un spion corporatic, o da afara. Mai puteti gasi si alte filme online gratis subtitrate de mister daca survolati site-ul nostru.

La apartamentul lui Miles, Rowena descopera imagini cu Miles si cu Grace. Miles ajugne acasa si Rowena il confrunta. Aceasta se duce la politie, care il aresteaza pe Harrison pentru uciderea lui Grace.

Dupa ce Hill este condamnat, Miles o viziteaza pe Rowena. Apoi in Perfect Stranger online, acesta ii spune ca stie ca ea este adevaratul criminal si ca s-a folosit de aceasta investigatie pentru a produce dovezi impotriva lui Hill. Rowena isi aduce aminte de momentul in care tatal ei o molesta. Grace la vremea aceea a vazut cum isi ingropa tatal, si o santaja pe Rowena cu aceast lucru. Miles ajunge sa-i propuna un deal lui Rowena, dar aceasta il omoara si cheama politia, spunandu-le acestora, ca el ar fi criminalul adevarat.

Related Posts

Perfect Stranger Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Perfect Stranger online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: