Pirates of the Caribbean 2 Online

Pirates of the Caribbean 2 Online Subtitrat

Pirates of the Caribbean 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Pirates of the Caribbean 2 online subtitrat sau Dead Man’s Chest este un film de aventura cu pirati. Inca odata suntem dusi intr-o lume a sabiilor si a piratilor. Capitanului Jack Sparrow ii este reamintit ca ii este dator lui Davy Jones, care este capitanul vasului flying Dutchman, o nava fantoma, cu un echipaj venit tocmai din iad. Jack trebuie sa gaseasca inima lui Davy Jones dar pentru a se salva acesta trebuie sa obtina ajutorul lui Will Turner si a lui Elizabeth Swan. Daca acest lucru nu vi se pare prea complicat, Will si Elizabeth sunt condamnati la spanzuratoare, si singura scapare e ca Will ca faca rost de compasul lui Jack, asa ca Will este fortat sa se alature lui Jack intr-o alta aventura nebuna.

Pirates of the Caribbean 2 sau Dead Man’s Chest online subtitrat in limba romana il are ca personaj principal pe Jack Sparrow.

Will porneste in cautarea lui Jack si gaseste in cele din urma nava Black Pearl in Pelegosto – unde un trib de canibali in venereaza pe Jack ca un zeu şi un plan să-l mănânce. Jack, William şi membrii echipajului supravietuiesc in cele din urma si scapa de pe insula, si se alătura lui Pintel si Ragetti, foşti membri ai echipajului Black Pearl care a scăpat si ei de execuţie. Elizabeth scapă din închisoare cu ajutor de la tatăl ei Weatherby Swann, dar el este capturat de catre Pirates of the Caribbean 2, în timp ce Elizabeth este trimisa prin Beckett pentru a oferi scrisori de Marque la Jack în schimbul busola. Jack şi vizita lui echipajului preoteasă voodoo Tia Dalma, care le spune că-cheie descuie Dead Man Chest unde Davy Jones “cut-out inima este ascunsă, cheia se află în posesia Jones. Tia oferă, de asemenea Jack un borcan de murdărie să-l protejeze de la Jones, deoarece Jones este blestemat să atingă pământul numai o dată la zece ani.

La găsirea unei nave avariate in Pirates of the Caribbean 2 subtitrat in romana, Jack va trimite la bord pentru a “rezolva” cu datoria lui Jones. Will este capturat de către membri ai echipajului de peşte cum ar fi de “Olandezul Zburător” şi Davy Jones se reuneste cu Jack in Caribbean, forţându-l să adune o la o sută de suflete în trei zile pentru a face sa fie numit off.

Related Posts

Pirates of the Caribbean 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Pirates of the Caribbean 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: