Pirates of the Caribbean 4 Online

Pirates of the Caribbean 4 Online Subtitrat

Pirates of the Caribbean 4 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Pirates of the Caribbean 4 online subtitrat in romana, cunoscut si sub numele On Stranger Tides este un film cu pirati. Capitanul Jack Sparrow se intalneste cu o femeie din trecutul sau pe nume Cruz si nu stie sigur daca este indragostit sau nu – si daca vrea sa-l foloseasca pentru a gasi Fantana Tineretii. Cand aceasta il forteaza sa iasa de pe Queen Anne, corabia formidabilului pirat Blackbeard, Jack se trezeste intr-o aventura in care nu stie de cine sa se teama mai tare – de femeie sau de Blackbeard.

Pirates of the Caribbean 4 On Stranger Tides online cu subtitrare in limba romana este un film de fantezie cu pirati in care joaca Johnny Dep.

Capitanul Jack Sparrow calatoreste la Londra pentru a localiza o persoană care il impersoneaza. Impostorul a recrutat oameni pentru a-si face o echipa si pentru a pleca in cautarea Fantanii Tineretii. În primul rând Sparrow il salveaza fostul său coleg, Joshamee Gibbs, care este pe cale de a fi spânzurat. Jack este adus în faţa regelui George II, care vrea ca el să ghideze o expediţie la Fântâna Tineretii înainte ca spaniolii din filmul Pirates of the Caribbean 4 online sa o gaseasca. Poziţia sa in aceasta expeditie este o răzbunare mai veche de-a lui Jack, Capitanul Hector Barbossa, acum un simplu marinar, după ce a pierdut nava lui, Black Pearl, in favoarea lui Jack, precum şi piciorul.

Jack scapa şi este găsit de către tatăl său, Capitanul Teague care il avertizează despre testele Fântâii. Jack descoperă atunci ca impostorul este Angelic, fosta iubita si fiica nemilosului pirat Blackbeard. Blackbeard din Pirates of the Caribbean 4 online il forţeaza pe Jack să se alăture echipajului său şi să îi determine pe cei din Fântâna pentru a eluda o profeţie despre un om cu un singur picior care il va ucide pe Blackbeard. Între timp, Gibbs, care a memorat si distrus atunci harta lui Sparrow, se alătură echipajului Barbossa în scopul de a bate Blackbeard şi spaniolă la Fântâna.

Related Posts

Pirates of the Caribbean 4 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Pirates of the Caribbean 4 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: