Pitch Perfect Online

Pitch Perfect Online Subtitrat

Pitch Perfect online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Pitch Perfect online subtitrat in romana e un muzical plin de comedie. Filmul se deschide la centrul Lincoln unde nationalele pentru acapele sunt tinute. Un grup de baieti de la universitatea Barden fac un adevarat spectacol si devin foarte populari. In spatele culiselor, un alt grup, se pregatesc. Liderul acestei formatii o da afara pe una dintre membre, Chlie Beale, din cauza iresponsabilitatii ei.

Barden Bellas fac istorie caci este primul grup de fete care ajunge tocmai in finala. Se pare ca inceputul este foarte bun dar momentul de solo a lui Aubrey produce un dezastru total caci aceasta trage o basina pe scena, ruinandu-i toate sansele lui Bella de a castiga. Filmul Pitch Perfect online cu subtitrare in limba romana trebuie vazut neaparat.

La patru luni dupa nationale, Beca Mitchell, este o nou venita la universitatea Barden, si nu are nici un interes de a fi aici; tatal ei fiind cel care a fortat-o – el fiind profesor. Beca viseaza sa se mute la Los Angeles si sa faca o cariera in lumea muzicala, asa ca se inscrie la un internship la postul de radio al scolii, unde il intalneste pe Jesse Swanson, care se indragostete imediat de ea.

Cand tatal lui Beca din filmul Pitch Perfect online descopera ca aceasta lipseste de la cursuri, el vine la ea cu o propunere – daca se alatura unui club si tot nu va vrea sa ramana la facultate dupa un an, acesta va plati toate cheltuielile astfel incat sa se mute la Los Angeles. Dupa ce Chloe o convinge, aceasta se alatura grupului de fete Barden Bellas.

La repetitii, Aubrey, unul dintre liderii grupului Pitch, care are un comportament perfect si destul de iritant se joaca cu nervii celorlalte fete, si in special a lui Beca. Ea este mereu critica in filmul Pitch Perfect online subtitrat si insista sa foloseasca acelasi scheme pe care grupul acesta le-a folosit de multi ani.

Related Posts

Pitch Perfect Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Pitch Perfect online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: