Pompeii Online

Pompeii Online Subtitrat

Pompeii online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Actiune, Filme de Aventura si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

Kit Harington va juca in rolul lui Milo din filmul Pompeii online subtitrat in limba romana. Povestea este a unui sclav ce ajunge sa lupte ca gladiator. El se trezeste intr-o cursa contra timp in care trebuie sa isi salveze iubita, ce a fost promisa unui senator roman foarte corupt si influent. Muntele Vezuviu erupe iar el trebuie sa o gaseasca pe Cassia in timp ce orasul Pompeii se darama.

Scenariul are loc in anul 70, iar acest film gratis online spune povestea lui Milo. Acesta se pare ca ajunge un gladiator de neinvins dupa ce a petrecut ani buni in sclavie. El se indragosteste de Cassia, frumoasa fata a unui comerciant foarte bogat, care a fost fortat sa-i promita fata unui senator roman. Milo trebuie sa scape cumva din arena pentru a-si salva iubita, dar mai are o problema pe cap – Muntele Vezuviu incepe sa arunce cu lava.

Related Posts

Pompeii Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Pompeii online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. muresanu says:

    super tare filmu…merita vazut
    ..

Nume: 

Email: