Predator 1 Online

Predator 1 Online Subtitrat

Predator 1 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Predator 1 online subtitrat – O echipa a fortelor speciale americane, condusa de catre un soldat dur dar corect, maiorul Dutch Schaefer, are ordinul de a asista un om al CIA-ului pe nume George Dillon intr-o misiune de recuperare a unor potentiali supravietuitori dintr-un accident de elicopter in jungla din America de Sud. Nu dupa mult timp de la aterizare, Dutch si echipa sa descopera ca au fost trimisi acolo sub niste pretexte false, aceasta insa ar trebui sa fie ultima lor problema caci acestia ajung sa fie vanati de ceva care a venit de pe alta lume.

Filmul Predator online subtitrat in romana este un film cu Arnold Schwarzenegger.

O navă spațială extraterestră intră în atmosfera Pământului, și jettisons un pod, care coboară într-o junglă din America Centrală. Mai târziu, maiorul Alan Schaefer ajunge în aceeași zonă cu echipa sa de elită pentru o operațiune secreata. Acestia trebuie sa il gaseasca si sa il salveze pe un ministru al cabinetului prezidențial, care a fost răpit, de către forțele de gherilă. Echipa maiorului din filmul Predator online subtitrat este formată, de Mac Eliot, Blain Cooper, Billy Sole, Jorge Ramirez, și Rick Hawkins. Olandezul este un vechi militar – prieten George Dillon, si acum lucreaza pentru CIA, îi însoțește ca o legătură. Echipa este introdusa în junglă, cu elicopterul, și începe vânătoarea.

Ei au găsit repede epava elicopterului doborât, și mai târziu ramasite ale Armatei Forțelor Speciale.Grupul este îngrozit, pentru a găsi cadavre ce fost spânzurate, și au avut pielea jupuita. Ei urmaresc fortele de gherila din filmul Predator 1 online cu subtitrare in limba romana, la o tabăra rebela puternic apărata, unde pregatesc un atac. Acestia distrug si omoara tot in calea lor, cu excepția unei femei pe nume Anna, pe care o iau ca prizonier. Olandezul este înfuriat atunci când Dillon mărturisește misiunea de salvare a fost doar un truc, pentru a obține grupul său, de a ataca tabăra rebelilor, și, ca oamenii au găsit în elicopter doborât au dispărut într-o salvare a eșuat, de doi agenți CIA. Ca echipa face drumul lor, până la punctul de extracție, acestea sunt observate de departe, de o creatură necunoscut cu ajutorul imaginilor termice.

Related Posts

Predator 1 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Predator 1 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. robert says:

    da misto

Nume: 

Email: