Predators Online

Predators Online Subtitrat

Predators online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Firul actiunii din Predators online subtitrat in limba romana incepe la 23 de ani de la evenimentele din primul film. Un mercenar, fost specialist al armatei americane, pe nume Royce (Adrein Brody) se trezeste in cadere libera deasupra unei jungle. Dupa o aterizare reusita, parasuta deschizandu-se singura intr-un final, acesta intalneste si alti indivizi bine inarmati printre care se numera un soldat rus – Nikolai (Oleg Taktarov), un dealer de droguri mexican – Cuchillo, si cu o fata pe nume Isabelle. Acestia intalnesc alti oameni care au aterizat in jungla – Mombasa, Stans, Hanzo si Edwin. Toti cei din grupare afla ca nici unul dintre ei nu stie cum au ajuns in jungla – asa ca se decid sa ramana impreuna si se aventureaza in salbaticie pentru a gasi posibile ajutoare.


Filmul Predators online subtitrat in limba romana este chiar interesant; pacat ca e cam scurt

După ce a scăpat o serie de capcane (ulterior acestia afla ca creatorul lor a fost ucis), grupul este atacat de mai multe creaturi care par a fi niste caini. În timp ce grupul reuşeşte să omoare unele dintre creaturi, câteva dintre ele reusesc sa-l incolteasca pe Cuchillo. Curând in Predators online subtitrat, aceste creaturi sunt chemate de catre un fluier din jungla si se retrag. Grupul aude vocea lui Cuchillo în depărtare, il gasesc si isi dau seama ca ii paste o capcana – asa ca il lasa acolo, nestiind ca era deja mort. După ce ajung pe un teren inalt, Royce îşi dă seama că grupul din care face parte este in mijlocul unui joc de vanatoare, caci realizeaza ca se afla pe alta planeta. Problema este ca nu stie cine ii vaneaza.

Royce conduce grupul mai departe si dau de o tabara. Aici gasesc un extraterestru, pe care noi toti il stim ca Predator, legat de un stalp. Dintr-o data un membru al grupului este ucis, si toata lumea incepe sa traga in stanga si in dreapta. Royce si ceilalti reusesc sa fuga si sa faca un plan de a-i atrage pe Predators online pe camp deschis. Daca va plac filmele de actiune online cu extraterestri, sa stiti ca mai puteti gasi si altele in josul paginii.

Din pacate planul lor esueaza, si reusesc sa omoare o alta creatura extraterestra care fusese si ea adusa pe aceasta planeta. Dintr-o data isi face aparitia un alt om pe nume Noland care se pare ca a supravietuit multi ani aici. Noland s-a ascuns intr-o nava spatiala abandonata. Noland le spune ca acesti Predators online au racolat razboinici de pe pamant si de pe alte planete, pentru a-i vana, si pentru a invata – astfel incat sa-si imbunatateasca abilitatile de vanatoare. El le mai spune ca exista un conflict intre diferite specii de predator subtitrat.

Related Posts

Predators Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Predators online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: