Premonition Online

Premonition Online Subtitrat

Premonition online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Fantezie, Mister si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Premonition online subtitrat ne prezinta la inceput un cuplu obisnuit – Linda si Jim Hanson care duc o viata de rutina impreuna cu cele doua fiice, intr-o casa confortabila din suburbie. Intr-o zi de joi, dimineata, seriful din localitate ii face o vizita lui Linda si ii spune ca sotul ei a murit intr-un accident de masina.

In a doua dimineata, cand Linda se trezeste, aceasta il gaseste pe Jim in viata in dulcea lor casa. Nu dupa mult timp aceasta realizeaza ca traieste haotic in trecut, inainte de ziua ghinionista de joi in care sotul ei moare, neputandu-si da seama daca viseaza sau nu. Familia si prietenii ei incep sa creada ca a inebunit.

Filmul Premonition online cu subtitrare in limba romana este de mister inbinat cu elemente de fantezie

Trec 7 zile si Linda se trezeste in ziua de Joi din nou. Din cauza ca nu mai stie in ce zi s-a trezit, o intreaba pe Annie care o lamureste. Linda fuge pe scari, stiind ca astazi este ziua accidentului. Aceasta gaseste un biletel de la Jim care ii spune ca va lua copii de la scoala si ca se va intoarce maine. Linda incepe sa-si caute sotul.

Intre timp in acest film online subtitrat in romana, Jim ii lasa pe copii la scoala, apoi se duce la compania de asigurari. El pare ingrijorat si isi mareste asigurarea pe viata. Mai tarziu in Premonition online, in timp ce vira catre autostrada, el primeste un telefon de la Claire, amanta lui care ii spune ca a ajuns la hotel si ca il asteapta. Jim ii spune ca nu mai poate continua cu aceasta aventura si ii inchide telefonul.

Jim suna mai apoi acasa si lasa mesajul prezentat si la inceputul filmului Premonition online subtitrat. In acelasi timp, Linda incearca sa dea de el. Dupa ce aude un beep in telefon, acesta isi da seama ca il suna nevasta si raspunde. Cei doi au o mica reconciliere la telefon, si Linda il roaga sa traga pe dreapta. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci spuneti-ne si noua cum se termina filmul dupa ce va uitati la el.

Related Posts

Premonition Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Premonition online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. szilard says:

    numi place filmu pentru ca e foarte ciudat

Nume: 

Email: