Pride and Prejudice Online

Pride and Prejudice Online Subtitrat

Pride and Prejudice online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Pride and Prejudice online subtitrat este un romance adaptat dupa romanul cu acelasi nume a lui Jane Austen. Filmul ne prezinta o familie din Anglia, formata din 5 surori, si care se lupta cu diverse probleme de mariaj, moralitate, si de concepte. Pe la sfarsitul secolului al XVIII-lea, familia Bennet, din care face parte Domnul si Doamna Bennet si cele 5 fiice ale lor – Elizabeth, Jane, Mary, Lydia si Kitty, care traiesc la o ferma rurala din Anglia.

Filmul gratuit Pride and Prejudice online cu subtitrare in romana

Deoarece LongBourn risca sa piarda averea in favoarea varului domnului Bennet – Domnul Collins, Doamna Bennet este nerabdatoare sa-si marite cele cinci fiice inainte ca tatal lor sa moara. Charles Bingley este un burlac de talie inalta si s-a mutat de curand in Netherfield, intr-o casa foarte impresionanta. Se organizeaza un bal de societate in care domnul Bingley face cunostiinta cu locuitorii acestui orasel, impreuna cu sora sa Caroline si prietenul sau domnul Darcy. Sa vedem ce se intampla mai departe in filmul Pride and Prejudice online caci Bingley este incantat de frumoasa Jane, in timp ce Elizabeth se pare ca are ceva cu domnul Darcy, care ii da de inteles ca nu vrea sa poarte o conversatie cu ea.

Mai tarziu, familia Bennets este vizitata de catre domnul Collins, un clerg pompos care vorbeste toata ziua de patroneasa sa, Lady Catherine de Bourgh. Collins se decide sa o curteze pe Elizabeth. Intre timp, frumosul si sarmantul locotenent Wickham, proaspat venit in localitate, ii capteaza atentia fetei. Aceste castiga simpatia lui Elizabeth Pride.

Mai tarziu, la un bal, Elizabeth este luata la dans de catre Darcy, iar aceasta il ataca cu un sarcasm siret, iar domnul ii raspunde pe masura. La acelasi ball, Charlotte Prejudice isi spune ingrijorarea ca comportamentul lui Jane cu privire la domnul Bingley este prea rezervat si acesta ar putea sa creada ca fata nu il place. A doua zi, la Longbourn, Collins ii cere mana lui Elizabeth dar aceasta il refuza.

Related Posts

Pride and Prejudice Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Pride and Prejudice online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. laurentiu says:

    frumos merita vazut

Nume: 

Email: