Priest Online

Priest Online Subtitrat

Priest online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme Horror, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Priest online subtitrat in limba romana – Este un film american de actiune in care supranaturalul isi face loc si in care joaca actorul Paul Bettany. Filmul a fost regizat de catre Scott Stewart, si este bazat pe comedia koreeana cu acelasi nume. Intr-o lume alternativa, oamenii si vampirii s-au luptat secole intregi. Dupa ultimul razboi, Warrior Priest traieste linistit intr-unul din orasele bisericii, dar nepoata sa este rapita de un grup de vampiri iar Preotul isi incalca juramintele pentru a o salva.

Priest online subtitrat in romana este un film de actiune cu vampiri.

În trecut, războiul dintre oameni şi vampiri a devastat lumea. Biserica a creat o organizaţie războinic spiritual de elita numit “preoţi”, care au reuşit să omoare vampiri. Majoritatea vampiri au fost ucişi, în timp ce restul au fost introduse pe rezervări. Biserica a creat oraşe izolate, bine păzit. Nu mai are nevoie de serviciile şi preoţii se tem arma lor, biserica se desfiintat. În afara oraşelor, oamenii trăiesc o viaţă liberă de controlul totalitar al bisericii.

Într-o zi, un preot este abordat de către Hicks, şeriful unui oraş din apropiere. Hicks îi spune că fratele lui Owen a fost rănit mortal şi sora lui, Shannon-in-law şi ex-prietena a fost ucis de vampiri şi de nepoata Preot, Lucy, a fost răpit. Hicks solicită ajutor în depistarea Preotul de Lucy. The Priest online subtitrat merge împotriva voinţei Mons Orelas, liderul bisericii să facă acest lucru. Mons Orelas trimite apoi un grup de patru preoţi, condus de preoteasă, să-l prindă şi să-l aducă înapoi, viu sau mort.

Venit după fratele său aflat pe moarte, un preot din filmul Priest in romana şi Hicks descoperă că vampirii se ascund în Sola Mira, un stup vampir, unde s-au pierdut mai multe dintre colegii lor preoţii. Acolo, grupul a constatat că vampirii calatoresc cu trenul si ca au acumulat încet o nouă armată, cu care intenţionează să atace preoţii din oraş şi sa distruga biserica.

Related Posts

Un Comentariu la acest film

  1. vic says:

    e tare , 10 fara prea multe comentarii …

Nume: 

Email: