Prince of Persia Online

Prince of Persia Online Subtitrat

Prince of Persia online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Prince of Persia online subtitrat hd sau The Sands of Time in limba romana este un film din 2010 ce ne trimite inapoi in timp, in Persia medievala – unde un print dornic de aventura se alatura rivalei sale, o printesa frumoasa, pentru a opri un conducator malefic care vrea sa dezlantuie o furtuna de nisip ce ar putea sa distruga lumea. Din pacate printul este pacalit de un vizir sa dezlantuie chiar el furtuna care o sa-i transforme pe oameni in demoni. Acum printul si printesa se lupta pentru a a-si salva regatele – cu ajutorul unui obiect fermecat – “Pumnalul Timpului” cu care poti controla trecerea timpului acestia spera sa trimita nisipurile inapoi.

Filmul Prince of Persia online hd cu subtitrare in limba romana

In centrul actiunii este Dastan care după ce arată vitejie în luptă, el este adoptat de către rege ca fiind unul dintre moştenitorii sai lui. Mai târziu, el face echipa cu prinţesa Tamina pentru a opri un inamic comun – nobilul mizerabil Nizam şi de a lua de la el un pumnal antic cunoscut sub numele de “Dagger of Time” (un pumnal de valoare care dă proprietarului posibilitatea de a merge înapoi în timp pentru perioade scurta de timp şi care poate schimba trecutul), dar care poate genera o furtună de nisip ce ar putea distruge lumea.

După ce arată curaj în cincisprezece ani pe piaţa loc mai târziu, fraţii conduc armata Persiei într-un atac asupra oraşului sacru al Alamut, în ipoteza că oamenii din oraş sunt de vânzare de arme către duşmanii lor, după cum arată Nizam (Ben Kingsley), King’s frate şi consilier. Ca Garsiv conduce asaltul iniţial, Dastan decide să conducă un atac prin surprindere cu prietenul său Bis împotriva ordinelor de fratele său. El reuseste sa deschida poarta de est a Alamut şi împiedică alte victi În timpul luptei din oraş. Paznicii care a fost în posesia pumnalului mitic al timpului. Pumnalul dă proprietarului posibilitatea de a merge înapoi în timp pentru o perioadă scurtă. Atfel, utilizatorul poate încerca să corecteze orice greseala. Mai târziu, Tamina este capturata şi este oferita ca soţie lui Tus, care ar face oraşul Alamut o parte a Imperiului Persan.

Perşii sărbătoresc victoria lor şi în timpul celebrării, Prince of Persia online este păcălit în care prezintă o rochie de toxică – aparent data pentru Tus – regelui Sharaman, care arde şi-l ucide pe rege. Prinţul Dastan este deţinut în calitate de autor al asasinarea. El reuşeşte să evadeze din castel cu Printesa Tamina în timp ce Bis, cel mai bun prieten, este ucis încercarea de a-i salva.

Împreună, acestia se avanta într-o călătorie – Prince vrea să-şi dovedeasca nevinovăţia, în timp ce Tamina vrea să protejeze Pumnalul Timpului. In prima noapte, Tamina încearcă să-l omoare pe print şi să recupereze pumnal, dar Dastan activeaza accidental pumnal şi învaţă despre capacitatea sa de a derula timpul, şi astfel, previne Tamina să atace. Dastan consideră că Tus stia despre pumnalul şi încadrate Dastan pentru asasinarea tatălui lor într-o încercare să profite de tron şi pumnalul, devenind astfel cel mai puternic domnitor al Persiei.

Actorii din filmul Prince of Persia online subtitrat hd :
Jake Gyllenhaal – Prince Dastan
Gemma Arterton – Tamina
Ben Kingsley – Nizam
Alfred Molina – Sheik Amar

Related Posts

Prince of Persia Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Prince of Persia online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: