Prisoners Online

Prisoners Online Subtitrat

Prisoners online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Prisoners online subtitrat in limba romana este un thriller american cu actori foarte bine cotati, printre care si Hugh Jackman.

O fata de sase ani si prietena ei cea mai bun sunt rapite de ziua Recunostintei, dintr-o localitate mica, iar un dulgher pe nume Keller Dover face echipe cu mai tanarul detectic Loki pentru a le gasi pe fete. Dupa mai multe investigatii, fiul lui Dover mentioneaza despre un vehicul a lui Alex Jones. Filmul Prisoners 2013 online subtitrat gratis in limba romana va aparea in curand, dar pana atunci puteti viziona trailerul de mai jos.

Simtindu-se abandonat de catre autoritati si de lege, Dover din filmul Prisoners online in romana il prinde pe Jones, omul pe care il crede responsabil, si il tine captiv in incercarea disperata de a afla ce a facut acesta cu fetele, despre care el crede ca sunt inca in viata. Dar cu cat merge mai departe in a-l face pe acest om sa vorbeasca, cu atat se apropie mai mult de punctul in care isi va pierde sufletul.

Am reusit sa vad filmul si as putea spune ca actiunea pare sa fie una clasica si nu pot sa zic ca vine cu ceva nou. Este un film care iti starneste interesul totusi, dar probabil multi dintre voi va veti da seama dinainte cine sta in spatele rapirii celor doua fete.

Actorii din filmul Prisoners online subtitrat in limba romana din anul 2013 sunt:

  • Hugh Jackman – Keller Dover
  • Terrence Howard – Franklin Birch
  • Maria Bello – Grace Dover
  • Jake Gyllenhaal – Detective Loki
  • Viola Davis – Nancy Birch

Din ce vad in trailer, filmul pare sa fie destul de bun. Are un fir al actiunii interesant, si in plus – invaluit in mister. Mi-a captat interesul din start, si abia astept sa-l vizionez.

Related Posts

Prisoners Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Prisoners online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: