Film Prometheus Online

Film Prometheus Online Subtitrat

Film Prometheus online subtitrat in limba romana face parte din categoria SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Prometheus online subtitrat este un film stiintifico-fantastic ce a aparut anul trecut. Filmul este regizat de catre Ridley Scott si scris de catre Damon Lindelof si Jon Spaihts. In film joaca actori ca Noomi Rapace, Guy Pearce, Idris Elba, Charlize Theron, Logan Marshall-Green. Actiunea filmului este plasata in viitor, pe la sfarsitul secolului 21, si se invarte in jurul unui echipaj de pe nava Prometheus online subtitrat in limba romana trimis in spatiu, in urma descoperirii unei harti printre ruinele unor civilizatii antice de pe Pamant. Ajunsi pe un taram distant al unei civilizatii avansate, echipajul cauta indicii despre originea umana, dar in schimb descopera ceva care ar putea sa-i extermine pe toti.

Filmul Prometheus Online HD cu subtitrare in limba romana este un film science fiction foarte captivant

Actori

Noomi Rapace – Elizabeth Shaw – Arheolog. Rapace isi Descrie personajul ca fiind o persoana credincioasa, cu o puternica credinta in Dumnezeu, dar unele lucruri neasteptate se intampla, asa ca devine mai mult o luptatoare. Pentru a face un rol cat mai convingator, Repace a lucrat impreuna cu un antrenor care a ajutat-o sa capete un accent britanic.

Michael Fassbender – David: Un android avansat, creat in asa fel incat sa fie confundat cu o persoana adevarata, acesta si-a dezvoltat propriul ego, insecuritati, gelozii si invidii. El este omul de serviciu de pe Prometheus subtitrat. David este gelos si arogant deoarece realizeaza ca are cunostiinte superioare fata de ceiltalti, si tanjeste sa fie laudat pentru inteligenta sa, dar nimeni nu pare sa-i acorde atentie.

Guy Pearce – Peter Weyland: un multimiliardar, fondator si director al corporatiei Weyland.

Idris Elba – Janek: Capitanul lui Prometheus online. Elba spune despre personajul sau ca este asemenea unui marinar. In final, acesta face o mare decizie, fiind un personaj realist si pragmatic.

Logan Marshall-Green – Charlie Holloway: Un om de stiinta de care Shaw este atrasa.

Charlize Theron as Meredith Vickers: Un angajat al corporatiei Weyland, trimis sa monitorizeze expeditia.

Rafe Spall – Milburn: Botanis

Sean Harris as Fifield: Un geolog, care nu prea mai este in apele sale dupa zecile de misiune la care a participat.

O harta stelara este descoperita de arheologi la civilizatii care nu aveau nici o legatura intre ele, printre care la azteci, mesopotamieni si magdaleni. Echipajul de mai sus este trimis cu nava spatiala Prometheus intr-o expeditie stiintica pentru a urmari harta si pentru a gasi indicii despre originea noastra. Explorand o rasa extraterestra avansata, acestia ajung in curand sa aiba de aface cu o amenintare foarte mare.

Related Posts

Film Prometheus Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Film Prometheus online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: