Queen of the Damned Online

Queen of the Damned Online Subtitrat

Queen of the Damned online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme Horror, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul Queen of the Damned online subtitrat in limba romana este unul din cele mai bune filme cu vampiri. Lestat a dormit peste doua secole, dar lumea de deasupra capului sau s-a schimbat intr-una mai libera si mai colorata, moda s-a schimbat iar muzica este mai zgomotoasa sub influenta acetei masinarii numita media. Acesta se ridica din locul sau de veci dupa care se hraneste cu o victima, simitindu-se mai revitalizat ca niciodata. Dupa asta se duce sa vada locul de unde se aude muzica si ramane incantat cand costata ca sunetul vine din vechea sa casa, si in curand le arata muritorilor din acea formatie talentul sau cu care ii va face apoi faimosi, noua formatie numindu-se The Vampirte Lestat.

Filmul Queen of the Damned online cu subtitrare in romana cu vampiri

Jesse Reeves, un cercetator pentru un grup paranormale studii numit Talamasca, este intrigat de versurile lui Lestat şi spune restul grupului teoria ei că el este într-adevăr un vampir. Mentorul ei o ia deoparte şi îi spune ei ştiu şi că el este un vampir numit Marius l-au făcut. El arată, de asemenea, Lestat jurnalul ei că el recuperat şi este acum în bibliotecă Talamasca. Într-un flashback la originile sale, Lestat din filmul Queen of the Damned îşi aminteşte cum sa trezit Akasha, primul vampir, cu muzica lui. Jesse-l piste jos la un club vampir Londra, unde a ei se confruntă, şi ea îl urmează la Los Angeles pentru concert, în cazul în care ea îl dă înapoi jurnalul său. La scurt timp după ce pleacă la Londra, Akasha, trezit de muzica noua lui Lestat, ajunge şi torţe club, şi toate vampiri interior, care doresc Lestat mort.

La concert in Death Valley, o gloată de vampiri il ataca pe Lestat, dar Marius ii sare in ajutor. Dupa niste explozii in Queen of the Damned online subtitrat in romana, Akasha isi face aparitia pe scena si il ia pe Lestat, noul ei rege, cu ea,. Împuternicit de sângele lui Akasha, Lestat şi Regina confrunta Vampirii Antic la casa de Maharet, mătuşa lui Jesse, care este un vampir vechi si ea.

Related Posts

Queen of the Damned Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Queen of the Damned online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: