Real Steel Online

Real Steel Online Subtitrat

Real Steel online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme Pentru Copii, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Real Steel online subtitrat hd in limba romana este o poveste cu actiunea plasata intr-un viitor in care boxingul intre roboti este foarte popular. Cercul nostru se invarte in jurul lui promoter, rol in care joaca Hugh Jackman, care crede ca a gasit un campion intr-un robot neoperational. In timp ce se ridica tot mai sus in topuri, el descopera ca are un fiu de 11 ani care vrea sa isi cunoasca tatal.

Filmul Real Steel online subtitrat in romana este un film de fictiune cu roboti.

Real Steel este un film science ficiton american in care joaca Hugh Jackman si care este regizat de catre Shawn Levy. Filmul este bazat pe scurta poveste Steel a lui Richard Matheson, desi Levy a facut cateva ajustari la aceasta povestioara. Productia filmului a incepui in Iunie 2010 iar dintre locatiile filmarii, cea din statul Michigan a fost locul unde s-a filmat cel mai mult. In anul 2020 robotii au inlocuit oamenii in box. Charlie Kenton, isi pierde sansa de a deveni campion la box cand s-a intamplat acest lucru, asa ca a devenit un promoter. Se pare ca are probleme financiare, asa ca face echipa cu fiul sau Max pentru a construi un robot care sa poate concura la campionat.

Charlie este informat cu ex-prietena lui a murit, şi că el trebuie să participe la o audiere, la care se decide soarta fiului său, Max. Max este dorit de catre mătuşa lui Debra şi unchiul Marvin din filmul Real Steel online subtitrat hd, care vor custodia completă, care Charlie le dă în schimb 100.000 de dolari, 50.000 dolari de acesta în avans, cu condiţia ca Charlie avea grijă de Max timp de trei luni, în timp ce doi sunt departe pe o luna de miere al doilea.

Related Posts

Real Steel Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Real Steel online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: