Red 2 Online

Red 2 Online Subtitrat

Red 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Red 2 online subtitrat in romana este un film comic de actiune, inspirat din cartea cu acelasi nume. Frank Moses incearca sa duca o viata normala alaturi de iubita sa Sarah. El este abordat de catre Marvin Boggs, caruia ii este frica ca a fost urmarit. Cand apeleaza a doua oara la Frank si porneste masina, aceasta explodeaza. Sarah il convinge pe barbatul ei, care nu crede ca Marvin a murit, sa se duca la inmormantarea acestuia.

In filmul Red 2 online subtitrat in romana joaca actorul Bruce Willis

Dupa funeralii, Frank este luat si dus la interogatoriu, iar aici isi face aparitia Jack Horton. Acesta din urma ucide mai tot personalul din aceasta locatia, si ii spune lui Frank ca o va tortura pe Sarah daca nu ii spune ce vrea sa adua. Frank din Red 2 reuseste sa scape cu ajutorul lui Marvin, ce se dovedeste a fi in viata, si fug impreuna cu Sarah. Vrei sa vedeti mai multe filme de actiune online gratis? Gasiti mai multe in categoria corespunzatoare!

Marvin le explica ca el si Frank sunt vanati din cauza ca au participat la o operatiune secreta numita Nightshade. Operatiunea a avut loc in timpul razboiului rece si era vorba despre o arma nucleara ce a fost traficata bucata cu bucata in Rusia. Horton a fost in stare sa-i convinga pe cei de sus ca Frank si echipajul sau sunt teroristi si ca trebuie opriti. Victoria din Red 2 online subtitrat ii suna si le spune ca a acceptat un contract venit de la MI6 pentru a-l omori pe Frank.

Frank, Sarah si Marvin calatoresc pana la Paris pentru a-i da de urma unui om cheie. Pentru a ajunge acolo folosesc avionul furat de Han, un prieten de-ai lor. Odata ajunsi in Red 2 online cu subtitrare in romana, ei sunt opriti de catre un agent secret rus pe nume Katya, cu care Frank a avut o relatie amoroasa. Kathya este si ea in cautarea de informatii, si se alatura lor pentru a-l gasi pe cel caruia i se spune Frog.

Related Posts

Red 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Red 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. SIMI says:

    Superb!

Nume: 

Email: