Red Dragon Online

Red Dragon Online Subtitrat

Red Dragon online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Drama, Mister si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Red dragon online subtitrat gratis este un film cu Hannibal Lecter, daca v-a placut Tacerea Mielor. Filmul este bazat pe romanul lui Thomas Harris cu acelasi nume, si il are in prim plan pe criminalul in serie Doctorul Hannibal. In casa sa, din orasul Baltimore, psihiatrul Hannibal Lecter, rol in care joaca Hopkins, este gazda unei petreceri. Lecter este vizitat mai tarziu de catre Will Graham, un agent FBI talentat, cu care acesta a lucrat la profilul psihologic al unui criminal in serie care tot a inlaturat parti din corpurile victimelor sale, iar acest lucru il face pe Graham sa creada ca ucigasul este defapt un canibal. In timpul consultatiei, Graham descopera indicii cum ca Lecter ar fi implicat in aceste crime. Lecter il ataca pe Graham, si era cat pe ce sa-l omoare, dar Graham il invinge si doctorul nostru este trimis pe viata la inchisoare pentru nebuni. Graham, foarte marcat de cele intamplate, se retrage.

Filmul cu Hannibal Lecter, Red Dragon online subtitrat in limba romana este un film de crima plin de mister.

Multi ani mai tarziu, un alt criminal in serie, care este poreclit “Zana Maseluta” apare. Acesta hartuieste si omoara la intamplare familii din partea de Sud a orasului, in timp ce este luna plina. Sperand sa prinda criminalul inaintea unui alt atac, agentul special Jack Crawford cere ajutorul lui Graham. Moartea unei alte familii, il face pe Graham sa accepte. Dupa ce viziteaza locul crimei si dupa ce vorbeste cu Crawfort, acesta ajunge la concluzie ca trebuie sa se consulte din nou cu doctorul Lecter.

Zana Maseluta, este defapt un schizofrenic pe nume Francis Dolarhyde, care omoara sub o alta personalitate pe care el o numeste The Great Red Dragon online subtitrat, sau in traducere in limba romana – Marele dragon rosu online gratis in romana. Acesta are o obsesie pentru un tablou de-a lui William Blake, care are titlul despre care am vorbit mai devreme, si acesta crede ca fiecare victima de-a sa il va aduce mai aproape de forba de Dragon online subtitrat. Acesta manie a sa pare sa fie cauza a unor molestari in timpul copilariei, datorate bunicii sale sadice.

Red Dragon Film

Freddy Loaunds, un reporter care i-a dat tarcoale des lui Graham dupa ce l-a prins pe Lecter, il urmareste pe acesta in speranta ca va avea un reportaj bun. Se pare care intre Dolarhyde si Lecter au loc corespondente secrete. Mai departe, in Red Dragon, Lecter ii trimite adresa la care sta agentul, Zanei Maseluta, si acestia sunt fortati sa se mute la ferma fratelui lui Crawford. Lecter, stiind ca agentii sunt pe urmele lui, mareste miza: in schimbul ajutorului sai, acesta cere o masa copioasa in celula sa, si sa-i fie redat privilegiul de a citi carti.

Related Posts

Red Dragon Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Red Dragon online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. Ben says:

    Impresionant, eu chiar il recomand torutur tinerilor din ziua de azi care nu au habar de literatura si pictori, lucruri cu care trebuie sa murim si sa le impartasim si celor din jurul nostru. Mie una mi-a placut foarte mult. In film eu am observat ca acea tipa cu care trebuia sa se insoare, e tipic femeia PITI : barbatul sa fie destept, bogat, sa aiba nu stiu cate case si masini etc. ca sa-i poata oferi bijuterii scumpe. Dar nu am inteles ce inseamna pt ea romantic?! clar nu se potriveau, dpmdv;). Se merita sa-l vizionezi!

Nume: 

Email: