Revolver Online

Revolver Online Subtitrat

Revolver online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Drama, Mister si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Revolver online subtitrat in limba romana este povestea lui Jake Green, care dupa ce a stat sapte ani la izolare, iese din inchisoare si singurul sau gand este de a se razbuna pe Dorothy Macha, un patron de cazino corupt.

Dorothy Macha a fost implicat in jocuri de noroc ilegale si cu ajutorul unor trei “maimute” a reusit sa puna mana pe toata afacerile subterane ce implicau aceste jocuri. Avand o ocazie, chiar inainte de o partida mare, Macha si-a pierdut un om. Stiind despre abilitatile lui Jake, Macha si cei trei i-au cerut acestuia sa ia locul omului lor. Cand acesta a refuzat, au trecut la hartuiri. Acesta a acceptat pana la urma, a acceptat, dar a fost insultat de catre pierzator si l-a impuscat in picior. Ei bine, lucrurile au luat-o razna si banii de pe masa au disparut.
Filmul Revolver online cu subtitrare in limba romana merita urmarit!

Doua saptamani mai tarziu, numele lui Jake este mentionat si ajunge sa fie anchetat de catre politie. Jake pastreaza tacerea si nu colaboreaza cu autoritatile – si ajunge sa fie condamnat 14 ani la inchisoare, sau 7 daca va sta la izolare. Ei bine, personajul nostru alege a doua varianta.

In timpul celor sapte ani din Revolver online, Jake invata o anume strategie despre care se spune ca-l va ajuta sa castige la fiecare meci. Formula in sine a fost descoperita de catre doi necunoscuti, care erau incarcerati in camerele alaturate. Se spune de ei ca unul era un expert la sah si celalalt era expert la scamatorii. In 5 ani din cei sapte, cei trei au comunicat prin mesaje ascunse in carti sau chiar prin mutari de sah.

Cei doi necunoscuti au planuit ca sa fuga din inchisoare simultan si-i promit lui Jake ca-l vor lua cu ei. Dar cand acestia dispar din celulele lor, il lasa pe Jake in urma si acesta ajunge sa ispaseasca si cei doi ani care ii mai ramasesera.

Related Posts

Revolver Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Revolver online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. Valy Nyq says:

    criminal film…

Nume: 

Email: