Rio 2 2014 Online

Rio 2 2014 Online Subtitrat

Rio 2 2014 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme de Aventura, Filme de Comedie si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

Blu, Jewel si cei trei copii ai lor traiesc intr-o jungla adevarata dupa ce au plecat din Rio de Janeiro catre salbaticia din Amazon. In Rio 2 online subtitrat in romana din anul 2014, il vedem pe Blu cum incearca sa se acomodeze cu noul mediu, dar se pare ca cel mai mare adversal al sau este chiar socrul sau.

Satui de viata domestica, Jewel impreuna cu copii si cu Blu pleaca intr-o calatorie catre padurea tropicala din Amazon, unde detinatorii lor – Linda si Tulio, aflati intr-o expeditie, dau peste un trib despre care nu se stia nimic – Spix Macaws. In drumul lor catre libertate din filmul Rio 2 online subtitrat in romana, acestia sunt vazuti in Manau de catre Nigel, care se hotaraste sa se razbune si ii ia la drum pe minionii Gabi si Charlie.

Ajungi in Amazon, familia il intalneste pe tatal lui Jewel – Eduardo, care statea ascuns cu tribul sau de macai. Blu are probleme de acomodare, iar in acest timp Nigel se infiltreaza in trib.

Related Posts

Rio 2 2014 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Rio 2 2014 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: