Rio Online

Rio Online Subtitrat

Rio online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

Rio online dublat in romana este un film de animatie pentru copii cu un papagal. In Rio de Janeiro, un tanar macau care se numbeste Blu este capturat si adus in Statele Unite. Pe drum, langa Moose Lake, Minnesotta, camionul in care se afla Blu a fost implicat intr-un accident minor iar cutia in care se afla Blu ajunge pe sosea. O fata pe nume Linda il gaseste si are grija de el. Peste 15 ani, Blue este domesticit si inteligent; nu zboara si duce o viata comfortabila cu stapana lui Linda.

Filmul Rio online dublat in limba romana este un desen animat pentru copii, cu un macau.

În Brazilia, comerţul cu specii sălbatice este ceva comun, şi mai multe tipuri de pasari exotice ajunge ilegal în diferite ţări. Blu, un mascul ara albastru care a fost contrabandă de la Rio de Janeiro, locuieşte în suburbia de Moose Lake, Minnesota cu proprietarul lui Linda. In ciuda faptului ca ridiculizat de animale locale ca urmare a incapacităţii sale de a acoperi, Blu fabrică la magazinul carte Linda lui.

Într-o zi, brazilian ornitolog Túlio Monteiro solicită pentru Blu care trebuie luate pentru Rio. Túlio spune Linda că Blu trebuie să se împerecheze cu un alt Macaul la conservarea speciilor. Túlio, Linda, şi discuri Blu sunt transportaţi cu avionul la Rio, în cazul în care Blu intalneste un Cardinal Red-creastă numit Pedro şi lui Galben Canare prieten Nico. Blu este dus la aviară Túlio lui, şi se încadrează în dragoste cu Jewel, care doreste cu disperare sa scape in pustie. Blu şi Jewel sunt capturati de un baiat pe nume Fernando şi o creastă de sulf-cacadu numit Nigel, iar ambii papagali din desenele Rio sunt luate de catre un grup de contrabandişti, condus de Marcel. Nigel spune celor doi că el a fost odată un interpret populare pe un program de televiziune şi promite că va captura şi contrabandă pasari exotice pentru a fi înlocuit cu un papagal pe program. Blu şi Jewel fugi de Nigel şi contrabandiştilor, care se încheie într-o junglă.

Related Posts

Rio Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Rio online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: