RIPD Online

RIPD Online Subtitrat

RIPD online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

RIPD online subtitrat este un film de actiune american cu multe elemente supranaturale. Filmul il are ca actori principali pe Ryan Reynolds si Jeff Bridges. Sa vedem rezumatul filmului RIPD online cu subtitrare in limba romana: Dupa ce un detectiv, cu numele de Nick Cruz, este ucis la datorie, acesta este luat pentru a se alatura diviziei de undead a politiei.

Filmul Ripd online subtitrat in romana a aparut pe marele ecran. Va rugam sa ne spuneti pareri despre acest film de actiun-sf.

Nick se alatura unui veteran de la RIPD, pe nume Roy Pulsipher. Acest departament al mortilor a fost creat pentru a-i servi pe cei vii si pentru a-i feri de catre spiritele rele, arogante, malovalente si insetate de sange si care refuza sa mearga in viata de dupa.

Nick si Bobby Hayes lucrau la politia din Boston si au furat un cufar plin de aur pe care l-au gasit in timpul unei operatiuni asupra unor traficanti de droguri. Nick din filmul de actiune RIPD online subtitrat, isi ingroapa partea in spatele case, si are de gand sa foloseasca acel aur pentru a duce o viata mai buna impreuna cu sotia sa Julie.

Dar, el incepe sa regrete ce a facut si il anunta pe Hayes ca are de gand sa declare aurul. Mai tarziu in RIPD online cu subtitrare in romana, in timpul unui raid, cei doi politisti ajung sa schimbe focuri de arma cu o banda de criminali si Hayes il ucide pe Nick, pentru a nu se afla despre povestea cu aurul.

Trailerul de la filmul RIPD online subtitrat in romana poate fi vizionat pe youtube:

Related Posts

RIPD Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul RIPD online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: