Rise of the Planet of The Apes Online

Rise of the Planet of The Apes Online Subtitrat

Rise of the Planet of The Apes online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Aventura, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Rise of the Planet of The Apes online subtitrat in romana este unul din cele mai bune filme stiintifico-fantastice din anul 2011. Will este un om de stiinta specializat in bio-tehnologie si care lucreaza la o companie pe nume GenSys. Aceasta compania lucreaza la un antidot pentru boala alzheimer si testeaza diverse terapii si medicamente pe apes, adica cimpanzei. Acestia au dezvoltat un medicament, un virus modificat care se pare ca a produs mutatii asupra unei femele cimpanzeu, si care se pare ca i-a sporit nivelul de inteligenta. Dar, mai tarziu in filmul Planet of The Apes, acel cimpanzeu o ia razna si ei au crezut ca a fost vorba de un efect secundar al medicamentului. Steve Jacobs care este directorul acestui program da ordine ca restul cimpanzeilor sa fie eutanasiati. Robert este cel responsabil de acest lucru si constata ca femela nascuse si cel mai probabil asta era motivul pentru care era asa de agitata. Neputand sa aibe grija singur de acest bebe cimpanzeu, Robert i-l da lui Will, care il ia acasa sa-l creasca.

Filmul Rise of the Planet of The Apes online subtitrat in limba romana nu trebuie ratat

Charles este tatal lui Will, si traieste impreuna cu acesta. Din pacate, aceste este bolnav de Alzheimer. El este cel care il numeste pe cimpanzeu Cezar. Se pare ca acest bebelus problema a mostenit genele mamei sale si este foarte inteligent. Intr-o zi, in care ii sperie pe copii vecinilor lor, Cezar se taie la picior. Sa vedem ce se mai intampla in Rise of the Planet of The Apes subtitrat gratis in romana – Will il duce la San Francisco unde experta in primate – Caroline Aranha ii trateaza rana. Will incepe sa se plimbe regulat cu Cezar in diverse execursii prin padurile Muir.

Intr-o zi, Cezar vede cum un caine este tinut, ca si el, in lesa de catre stapanul sau, si dupa ce vede acest lucru incepe sa inteleaga statusul sau de animal de casa. Cand Cezar isi pune la indoiala identitatea de ape, Will ii spune ca mamei sale i-a fost data un medicament si ca din aceasta cauza este asa de inteligent. In Rise of the Planet of The Apes online subtitrat, Cezar incepe sa inteleaga mai mult despre indentitea sa biologica si incepe sa se vada diferit fata de cum o facea inainte, cand se credea om.

Will Rise devine disperat caci starea tatalui sau se inrautateste si testeaza un medicament pe acesta. La inceput, conditia tatalui se imbunatateste, dar dementia se intoarce caci intr-o zi, fiind foarte confuz, el se suia la masina lui Hunsiker si provoaca un accident. Cezar este martorul unei confruntari si sare in ajutorul lui Charles, atacandu-l pe Hunsiker. Ei bine, de aici inainte lucrurile se cam complica in Planet of The Apes online in romana – de aceea va sugerez sa va uitati la acest film pentru ca chiar merita. Este plin de suspans, mai ales spre final si ne poate arata cum noi oamenii trebuie sa ne mai schimbam.

Related Posts

Rise of the Planet of The Apes Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Rise of the Planet of The Apes online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: