Robocop Online

Robocop Online Subtitrat

Robocop online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Robocop 1 online subtitrat este un science fiction de origine americana regizat de catre Paul Verhoeven si scris de catre M. Miner si Edward Neumeier. Intr-un viitor apropiat, mai exact in orasul Detroit din Michigan, lucrurile stau cam prost si totul sta sa se prabuseasca deoarece rata criminalitatii este crescuta si somajul e in floare. O mega-corporatie numita Omni face un contract cu politia locala pentru a-i ajuta sa faca fata la multe probleme. Aceasta companie doreste sa distruga acest oras si sa recladeasca altul in loc. Vazand ca ofiterii umani nu dau rezultate in a stopa criminalitatea, firma a investit in cateva programe care dezvolta roboti. La o demonstratie, un droid de securitate o ia razna si omoara o persoana, iar din aceasta cauza OCP a optat pentru un cyborg – jumatate om – jumatate robot. Practic mintea unui fost ofiter a fost transferata intr-un corp robotic si asa a aparut Robo-cop.

Vezi filmul gratis subtitrat Robocop 1 online in limba romana

Veteranul Alex Murphy este transferat intr-un district din vechiul Detroit si o are ca partenera pe Anne Lweis. In prima sa zi de patrule, acestia urmaresc o banda de criminali a carui cap este Clarence Boddicker, pana la o otelarie abandonata. Lewis a fost lasata inconstienta de catre unul din criminali, in timp ce restul il incoltesc pe Murphy si il omoara. Murphy este declarat mort la spital, dar OCP ii ia corpul si il folosesc pentru a crea primul Robocop.

Acest robo-cop este capabil sa faca fata singur la cam toti care nu respecta legea din oras – lucru care ii ingrijoreaza pe ceilalti politisti deoarece apare teama ca o sa fie schimbati. Robocop online inca are amintiri din fosta sa viata cand era Murphy, si mai are si scurte imagini cu sotia si fiul sau. Lewis observa ca noul sau partener mai are o parte din calitatile vechi, si incearca sa invete mai multe de la Robocop. Succesul pe care l-a avut Robocop, il avanseaza pe Morton in pozitia de vice presedinte ale OCP-ului.

Succesul si aroganta lui Morton il lasa pe Jones sa il aiba pe Boddicker sa lucreze in secret pentru el si sa-l omoare pe tanarul executiv. Intre timp, Robocop ii ia urmele lui Boddicker intr-o fabrica de cocaina. Robocop 1 da buzna in fabrica si criminalul nostru ii dezvaluie despre alianta sa cu Dick Jones. Boddicker este arestat, dupa care Robocop online ii face o vizita lui Jones la biroul sau pentru a-l aresta.

Related Posts

Robocop Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Robocop online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: