Robocop 2014 Online

Robocop 2014 Online Subtitrat

Robocop 2014 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Robocop 2014 online subtitrat in romana este un remake a unuia dintre cele mai de succes filme sf. Povestea are loc in anul 2028, in Detroit, iar aici Alex Murphy – un tata iubitor si un bun politist este ranit grav in timp ce isi facea datoria. Una dintre cele mai mari companii din lume, conglomeratul OmniCorp, vede in aceasta sansa, pe care starea lui Morphy o ofera, de a pune in aplicare un plan mai vechi – acela de a crea un ofiter de politie – o parte robot, o parte om. Filmul Robocop 2014 online cu subtitrare in limba romana pare promitator. Mie personal imi place ca i-au schimbat culoarea lui Robocop – negrul ii vine mai bine.

Dealungul anilor, dronele de atac facute de catre compania Omnicorp, au fost folosite de catre forte armate din toata lumea, iar firma a castigat miliarde de dolari. Acum Omnicorp doreste sa isi aduca tehnologia controversata in primul front, caci au dat peste aceasta oportunitate.

Alex Murphy, viitorul Robocop 2014 online, isi facea treaba ca un politist responsabil, si incerca sa reduca cat mai mult nivelul crescut de criminalitate din Detroit. Din nefericire, este ranit mortal la datorie in urma unei explozii provocate de o masina capcana. OmniCorp intentioneaza sa livreze cate un Robocop in fiecare oras si sa se imbogateasca de pe urma acestui proiect, dar nu a pus in calcul un singur lucru – inca este un om in masina ce va face ordine.

Related Posts

Robocop 2014 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Robocop 2014 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: