Runner Runner Online

Runner Runner Online Subtitrat

Runner Runner online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Drama, Thriller si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

Runner Runner online subtitrat in romana din anul 2013 este un thriller cu un subiect criminal. Richie Furst este personajul nostru principal – el este student la universitatea Princeton, si a fost escrocat la un joc de poker online in urma caruia si-a pierdut toti banii, iar acestia ii erau necesari pentru absolvire.

Filmul Runner Runner online cu subtitrare in limba romana este in acelasi timp si o drama, iar data lansarii este in luna septembrie a anului 2013.

Cand acesta afla ca site-ul unde a jucat poker este gadzuit pe o insula din apropiere, Richie se duce sa stea de vorba cu detinatorul – Ivan Block. In loc sa isi recupereze banii, Richie este ademenit sai convins sa fie mana dreapta si protejatul lui Ivan. Insa, relatia lor ajunge la punctul de fierbere cand un agent FBI pe nume Zysko, incearca sa se foloseasca de Richie pentru a pune mana pe Ivan.

Dupa cum puteti vedea in imaginile filmului Runner Runner online 2012, personajele principale sunt interpretate de catre Justin Timberlake si Ben Affleck – o combinatie interesanta, ceea ce fac acest thriller sa fie in topul preferintelor dumneavoastra.

Related Posts

Runner Runner Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Runner Runner online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. Christian says:

    Completare: mai joaca Lawrence Fishburne si dintre cei tineri Jim Sturgess (foarte bun). Si alte site-uri il au tot pe filmul acesta in loc de “Runner runner”. Se potriveste , caci la sfarsit tot despre fuga este vorba, cei care au castigat banii la jocurile de noroc(“21″ despre acest joc e vorba) trebuind sa fuga de supraveghetorii cazinourilor.

  2. Christian says:

    Filmul este foarte bun, dar nu este cel mentionat, ci altul cu aceeasi tema. Se numeste “21” si ii are ca actori pe Kevin Spacey si altii mai tineri si mai putin cunoscuti. Oricum, merita sa fie vazut. Nota 9.
    Imaginea si traducerea sunt excelente. Il recomand.

Nume: 

Email: