Sammy’s Adventures Online

Sammy’s Adventures Online Subtitrat

Sammy’s Adventures online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Sammy’s adventures 1 online dublat in romana spune povestea unei broscute care a eclozat pe o plasa parasita si care incearca sa iasa din nisip. Acesta este prinsa de catre un pescarus, si luptandu-se pentru viata sa, broasca testoasa reuseste sa scape, pescarusul lovindu-se de un altul, care la randul sau isi cara prada- o alta broscuta testoasa, o femela pe nume Shelly.

Filmul Sammy’s Adventures The Secret Passage online subtitrat in limba romana

Sammy cade pe o pluta veche şi se efectuează în ocean deschis si o pierde pe Shelly. În ocean el întâlneşte un alt pui, Ray, care ii spune povestea “broască ţestoasă in paradis”, care era pe o insula numita “Lapagos”, şi încep sa calatoreasca împreună intr-acolo. Mai târziu, cei doi sunt prinsi intr-o plasa de pescari; Sammy este eliberat înapoi în mare, dar il pierde pe Ray.

Spălate pe ţărm, în California, el este preluat de către o femeie hippie şi ajunge sa trăiasca ca un animal de companie cu Vera, o alta dar mare broasca de sex feminin, care este mai batrana decat Sammy, şi Catoff, o pisica, care pretinde a fi de rasa franceza. La o seară de Crăciun hippies trage un semn de pace pe shell să-l semneze ca ambasador de pace. Când vezi că hipioţii Sammy şi Vera nu se vor împerechea, ele elibereaza Vera. Poliţia evicts comunei hippie de plajă, şi Sammy decide să se întoarcă înapoi la mare.

Acolo il intalneste pe Vera si o broasca testoasa mare tineri de sex feminin, care este atacat de un rechin. Vera şi Sammy din acest film pentru copii online dublat in romana, au salvat broasca testoasa, care se dovedeste a fi Shelly, prietenul sau din copilarie. Ei decid să călătorească împreună catre insule paradis, dar Shelly se pierde în mare.

Related Posts

Sammy’s Adventures Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Sammy’s Adventures online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: