Saw 1 Online

Saw 1 Online Subtitrat

Saw 1 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme Horror, Mister si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Saw 1 online subtitrat in romana este primul film dintr-o lunga serie horror. Povestea acestui film cu subtitrare se invarte in jurul lui Lawrence si Adam, doi oameni care sunt prinsi in lanturi, intr-o baie subterana, si fiecare dintre ei primeste instructiuni prin intermediul unei inregistrari despre ce trebuie sa faca fiecare pentru a scapa. Lui Adam ii este spus ca trebuie sa scape din baie, in timp ce Lawrence trebuie sa il omoare pe Adam intr-un anumit interval de timp, sau familia acestuia va muri.

Filmul Saw 1 online cu subtitrare este unul din filmele horror cele mai de succes. Avand doar un buget de 1 milion de dolari, am putea spune ca cineva a dat lovitura cu el.

Intre timp, politia investigheaza in speranta ca va gasi victimile implicate si ca il va descoperi pe cel din spatele acestui joc bolnav si a altor incidente similare.

In tot acest timp, fiica si sotia lui Lawrence, Diana si Alison, sunt tinute captive in casa lor de catre un om care ii priveste pe Adam si Lawrence pe o camera din spatele oglinzii din baie. Casa este in acelasi timp supravegheata de catre Tapp, care a fost scos din politie si acum il hartuieste pe Lawrence. El, impreuna cu Sing au gasit in trecut barlogul lui Jigsaw din filmul Saw 1, folosindu-se de caseta lui Amanda si l-au salvat pe Jeff. Dar Jigsaw a fugit dupa ce i-a taiat gatul lui Tapp, si Sing a fost ucis de catre o capcana in timp ce-l urmarea.

saw 1 online subtitratIn baie, Lawrence gaseste un telefon in Saw 1 online gratis cu subtitrare in romana, dar poate primi doar apeluri cu el. Acesta primeste un telefon de la Alison, care ii spune sa nu aibe incredere in Adam 1. Acesta din urma recunoaste mai tarziu ca a fost platit de catre un individ pentru a-l poza pe Lawrence, si se dovedeste ca acel individ era Tapp.

Related Posts

Saw 1 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Saw 1 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. iulia says:

    unul dintre cele mai proaste filme. nu se incadereaza in categoria filmelor horror ci mai degraba in categoria filmelor de tragedie. nota 2 ar fi prea mare.

Nume: 

Email: