Saw 2 Online

Saw 2 Online Subtitrat

Saw 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Saw 2 online subtitrat in romana este al 2-lea film din aceasta serie horror. Informatorul Michael se trezeste cu o masca plina de tepuse in jurul gatului sau. Prin intermediul unei caseta aceasta afla ca are la dispozitie exact un minut pentru a extrage cheia din spatele ochiului sau drept cu o surubelnita, dar acesta nu reuseste si este ucis cand masca se inchida.

Detectivul Eric Matthes este chemat la fata locului de catre detectivul Kerry, dupa ce un mesaj este gasit si care ii era destinat. Acestia, impreuna cu echipa SWAT il prind pe John Kramer, asa zisul ucigas Jigsaw, dar gasesc si niste monitoare in care erau prezentate 8 persoane, printre care Daniel, fiul lui Eric, si Amanda, singura supravietuitoare a jocurilor lui John. Acestia sunt inchisi intr-o casa si au doua ore pana cand cineva va intra peste ei si ii va ucide, dar John il asigura pe Eric ca isi va gasi fiul intreg daca il va lasa sa vorbeasca singur cu John.

Filmul Saw 2 online subtitrat in limba romana

Cele 8 victime: Amanda, Daniel, Obi, Gus, Xavier, Laura, Jonas si Addison primesc un mesaj cum ca in interiorul casei se afla antitodul pentru gazul care incepe sa navaleasca. Unu se pare ca este in interiorul seifului din fata lor si ca combinatie este “in spatele mintii lor”. Xavier si Gus inspecteaza usa, si gus este ucis cand o pusca trage prin gaura cheii. Acestia ajung la subsol, cand o caseta lasata pentru Obi dezvaluie ca acesta l-a ajutat pe Jigsaw, ucigasul din Saw online, sa-i rapeasca.

Mai departe in acest film gratis online cu subtitrare in limba romana el incearca sa extraga doua din capsulele cu antidot din furnal, dar il aprinde accidental si este ars de viu. Jonas din Saw 2 online subtitrat ii duce mai apoi la camere de sus, iar acolo un antitod se afla dupa usa de otel, dar cheia se afla peste o groapa plina de seringi. Testul era pentru Xavier, dar acesta o impinge pe Amanda sa se duca dupa cheia. Aceasta reuseste dar desi gaseste cheia, Xavier nu reuseste sa deschida usa asa ca ii abandoneaza pe ceilalti.

Multe lucruri interesante si pline de suspans se intampla pana la finalul acestui film online subtitrat in romana numit Saw 2, de aceea va rugam sa ne lasati cateva comentarii si pareri.

Related Posts

Saw 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Saw 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: