Saw 5 Online

Saw 5 Online Subtitrat

Saw 5 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Saw 5 online subtitrat in romana urmareste evenimentele care l-au adus pe detectivul Hoffman sa fie ucenicul criminalului in serie Jigsaw, precum si eforturile sale de a pastra acest secret. Seth Baxter este un puscarias condamnat pentru crima. El se trezeste legat de o masa iar prin intermediul unei casete video afla ca daca isi va taia mainele de lama va fi eliberat.

Filmul Saw 5 online gratis subtitrat in limba romana este un film de groaza cu un farmec aparte :)

El face pana la urma si acest lucru, dar lama il taie pana la urma in doua. Prins si el in aceasta camera bolnava, agentul Peter gaseste un pasaj secret dar este supus si el unui test – capul fiindui atasat unei cutii care se umple cu apa. Detectivul Mark Hoffman din filmul Saw 5 online din anul 2008 il duce pe Corbett politiei, sustinand ca acesta este singurul supravietuitor si este socat cand il vede pe Strahm in viata.

Jill se intalneste cu avocatul lui John, care are grija de testamentul acestuia. Acesteia ii este lasata o cutie si o caseta video, in care John ii spune despre importanta a ceea ce se afla in cutie. Ea o deschide cu o cheie pe care o purta la gat, si pleaca fara sa se uite inauntru. In memoria detectivului ce au murit in incercarea de a-l gasi pe acest criminal malefic, Hoffman, personaj principal al filmul Saw 5 online subtitrat in romana, este promovat la rangul de locotenent. El este informat de catre moartea agentei Lindsey Perez si gaseste o scrisoare, dupa care merge sa se intalneasca cu Strahm.

Intr-o incapare de sub pamant, Ashley, Charles, Brit, Luba si Mallick se trezesc cu niste mecanisme ciudate la gat si foarte mortale dupa cum v-ati dat seama. Este sigur mana lui Jigsaw. Se pare ca scaparea lor sta in niste chei care se afla in cutiile din acea incapere. Abia astept sa vad filmul Saw 6 online subtitrat.

Related Posts

Saw 5 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Saw 5 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: