Saw 6 Online

Saw 6 Online Subtitrat

Saw 6 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Saw 6 online subtitrat in romana este un film de groaza ce a aparut in anul 2009 si este tintit sa ne prezinta efectele criminalului Jigsaw, precum si faptele succesorului sau Mark Hoffman. In acest film, detectivul nostru pune o serie de capcane pentru un agent de asigurari – William Easton, dar si angajatilor acestuia. In acest timp, FBI-ul e pe urma lui Peter Strahm – el find cel suspectat de complicitate in acest cerc vicios .

Simone si Eddie sunt colegi de servici si se trezesc intr-o camera. Dupa cum filmele Saw online subtitrate in romana ne-au obisnuit – acestia sunt informati prin intermediul unei filmari video ca cel care isi va pierde mai multa piele in drumul catre supravietuire, va ramane in viata. Eddie isi taie grasime de pe abdomen, dar Simone isi smulge bratul stang iar rezultatul: Eddie moare.

Mark Hoffman este chemat la locul unei scene din filmul Saw 6 online de catre Dan Erickson, care a gasit amprentele lui Peter Strahm prin toata camera. El ii dezvaluie ca Lindsey este inca in viata. Nestind cine este complicele lui Jigsaw, Erickson a pastrat acest lucru un secret. Dupa ce da de o reporterita, Hoffman se intalneste cu Jill la o clinica pentru a o infroma ca el va pune control asupra acestor jocuri. Jill ii da poze cu persoanele care trebuiesc testate, lasate de catre Jigsaw in testamentul sau. Daca vreti informatii despre mai multe filme de groaza online, va rugam sa ne contactati!

William Easton lucreaza in domeniul asigurarilor si vorbeste cu avocatul companiei sale, Debbie, despre un anume Harold care a murit de o boala, mai mult din cauza ca polita de asigurare nu i-a fost platita. El este rapit din biroul sau in acea noapte din filmul Saw 6 online subtitrat in romana si dus la o gradina zoologica abandonata. Se trezeste intr-o capcana, la fel de ingenioasa si la fel de periculoasa ca si celelalte – dar la cativa metri distanta se afla si omul sau de servici si un fumator. O caseta cu Saw 6 ii spune acestuia ca va trebui sa treaca prin patru teste pentru a-si salva familia. Nu pot sa va spun decat ca John ajunge chiar si pana la al 4-lea test. E un film de groaza foarte bun – enjoy!

Related Posts

Saw 6 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Saw 6 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: